سه‌شنبه 7 اسفند 1403

مهمان ویژه رئال: دختر هوادار کنار ستاره‌ها (عکس)

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
مهمان ویژه رئال: دختر هوادار کنار ستاره‌ها (عکس)

دختر خردسال هوادار رئال که هدف حمله و اذیت و آزار هواداران اتلتیکو مادرید قرار گرفته بود شب گذشته مهمان ویژه تیمش بود.

به گزارش "ورزش سه"، رقابت و درگیری بین هواداران اتلتیکو مادرید و رئال مادرید گاهی باعث می‌شود که صحنه‌های تلخی بین هواداران این دو تیم رقم بخورد. یکی از این اتفاقات در جریان بازی این هفته دو تیم که به میزبانی اتلتیکو مادرید در ورزشگاه واندا مترو پولیتانو برگزار شد و با پیروزی تیم میزبان هم به پایان رسید رخ داد. دختر هشت ساله‌ای که به همراه مادر و خاله‌اش با پیراهن وینیسیوس جونیور به تماشای این بازی رفته بود هدف آزار و اذیت هواداران رقیب قرار گرفت و حتی آنها او را تهدید به مرگ هم کردند.

این موضوع بلافاصله به پلیس گزار شد تا پرونده‌ای علیه هواداران اتلتیکو به جریان بیفتد اما مدیران رئال مادرید هم از کار ننشستند و توانستند خانواده این دختر را پیدا کنند و او را به همراه دیگر اعضای خانواده‌اش برای تماشای بازی شب گذشته برابر لاس پالماس به سانتیاگو برنابئو دعوت کنند.

تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که او موفق شده پیراهن‌هایی را از سوی این باشگاه هدیه بگیرد و علاوه بر این با ستاره‌هایی چون فدریکو والورده و اورلین شوامنی و همچنین شخص فلورنتینو پرز، رییس باشگاه رئال مادرید، دیدار کرده است تا خاطره تلخ اتفاقی که در واندا مترو پولیتانو برایش رخ داد را خیلی زود از یاد ببرد.

مهمان ویژه رئال: دختر هوادار کنار ستاره‌ها (عکس) 2
مهمان ویژه رئال: دختر هوادار کنار ستاره‌ها (عکس) 3