پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

موازی‌کاری‌ها در حوزه فرهنگ به یک نگرانی عمده تبدیل شده است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
موازی‌کاری‌ها در حوزه فرهنگ به یک نگرانی عمده تبدیل شده است

حجت‌الاسلام انصاری راد گفت: نکته‌ای که در حوزه فرهنگ به چشم می‌خورد و با آن مواجه هستیم، موازی‌کاری‌هاست؛ این موازی‌کاری‌ها و دوباره‌کاری‌ها در حوزه فرهنگ به یک نگرانی عمده تبدیل شده است؛ لذا برای رفع این نگرانی، باید با هم‌افزایی، از ظرفیت‌های دستگاه‌ها استفاده کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام انصاری راد، مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: نیاز است کمیته‌ای تحت عنوان «کمیته پایش، راهبری و نظارت بر حسن اجرای سند مهندسی فرهنگی» تشکیل شود. این کمیته بایستی هدایتگر باشد و همچنین موارد و کاستی‌ها و حتی نقاط ضعف و قوت را به شورا ارایه دهد. وی افزود: در اجرای برنامه‌های فرهنگی مدنظر نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و سایر اعضای شورای فرهنگ عمومی استان، بایستی اولویت‌ها را در نظر گرفت و بر اساس نظام مسائل فرهنگی استان و شرایط و اقتضائات، برنامه‌های مدنظر را اولویت‌بندی کنیم؛ البته در این سند، اقدامات مشخص است اما باید تبدیل به برنامه شود. مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: باید برنامه‌های فرهنگی فوق‌العاده و مؤثر در اولویت قرار گیرند و آن بخش از برنامه‌هایی مصوبه ابلاغیه که کمتر دیده می‌شود در اولویت قرار دهیم. حتی برنامه‌هایی که هر ساله از سوی دستگاه‌ها ابلاغ می شوند باید طبق این سند اجرایی شود. اما در شرایط پیش روی باید برنامه‌ها بر اساس شرایط و اقتضائات استان اجرا شود.

انصاری راد ادامه داد: نکته‌ای که در حوزه فرهنگ به چشم می‌خورد و با آن مواجه هستیم، موازی‌کاری‌هاست. این موازی‌کاری‌ها و دوباره کاری ها در حوزه فرهنگ به یک نگرانی عمده تبدیل شده است، لذا برای رفع این نگرانی، باید با هم‌افزایی، از ظرفیت‌های دستگاه‌ها استفاده کنیم. وی با تاکید بر مدیریت اعتبارات فرهنگی ابراز داشت: برخی دستگاه‌ها برای انجام کارهای فرهنگی، اعتبارات لازم را از سایر منابع، دریافت می‌کنند یا برخی دیگر درخواست اعتبار داده‌اند اما هنوز دریافت نکرده اند که لازم است در خصوص اعتبارات، نظارت جدی صورت گیرد و در این حوزه نیازمند نظام مدون هستیم. مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان همچنین بر کاهش تصدی‌گری‌ها در حوزه فرهنگ و واگذاری امور به بخش مردمی تاکید کرد.

انتهای پیام /