پنج‌شنبه 6 آذر 1404

می‌خواهیم با بردن شمس آذر به هواداران هدیه خوبی بدهیم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
می‌خواهیم با بردن شمس آذر به هواداران هدیه خوبی بدهیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که قصد داریم با نتیجه خوب برابر تیم شمس آذر به هواداران هدیه خوبی بدهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - اوسمار سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره بازی تیمش برابر تیم شمس آذر در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: اول از همه می‌خواهیم عذرخواهی کنم که به کنفرانس خبری قبل از بازی نرسیدم، چون دیر به هتل رسیدیم. هر بازی مهم است و می‌دانید که ما برای شمس آذر خیلی احترام قائل هستیم. هر هفته که بازی می‌کنیم دنبال هدف خودمان هستیم و امیدوارم بازی خوبی انجام بدهیم.

او افزود: می‌خواهیم بازیکنان در شرایط بدنی خوبی باشند و بازی خوبی برای هواداران انجام بدهند.

اوسمار درباره اظهارات سرمربی شمس آذر مبنی بر اینکه امیدوار است داور مسابقه قضاوت خوبی داشته باشد و از نام پرسپولیس نترسد، گفت: امیدوارم داوران کار خود را به نحو احسن انجام بدهند و بازی خوبی برای هر دو تیم باشد.

سرمربی پرسپولیس درباره اینکه در بازی فردا چه بازیکنانی را در اختیار ندارد، بیان کرد: مارکو باکیچ و بیفوما در بازی فردا حضور ندارند، اما بقیه بازیکنان به بازی فردا رسیدند و آمادگی لازم را دارند تا با تمام قدرت بازی کنند.

او گفت: امیدوارم تماشاچی‌ها فردا به استادیوم بیایند و بازی خوبی ببینند و لذت ببرند و ما با یک نتیجه خوب بتوانیم به آنها یک هدیه خوبی بدهیم.