نارضایتی گسترده مردمی از ترامپ و جمهوریخواهان
بر اساس این گزارش، 39 درصد مردم، ترامپ و جمهوریخواهان را مقصر تعطیلی، 30 درصد دموکراتها و 31 درصد هر دو حزب را مسئول میدانند.
اکثریت آمریکاییها حزب دموکرات را «ضعیف» و حزب جمهوریخواه را «افراطی» توصیف کردهاند. 64 درصد معتقدند سیاستهای ترامپ باعث افزایش قیمت مواد غذایی شده و 750 هزار کارمند فدرال بدون حقوق به مرخصی اجباری رفتهاند. این نظر سنجی نشان داد که ترامپ با 58 درصد نارضایتی روبهروست.
روزنامه «یواس نیوز» نیز نوشت که روز شنبه 42 میلیون آمریکایی نیازمند از جمله بیش از 15 میلیون کودک، در صورت عدم پرداخت کمکهزینه غذایی از سوی دولت، گرسنه ماندهاند و برنامه اسنپ» که پیشتر با عنوان کوپن غذا شناخته میشد، برای یک نفر از هر هشت آمریکایی و میلیونها خانوار شاغل، راه نجات است. حدود 70 درصد از بزرگسالانی که سال گذشته میلادی کمکهزینه غذایی تکمیلی گرفتند، تماموقت کار میکردند اما برای تهیه غذا به مشکل برمیخوردند.