دوشنبه 2 شهریور 1405

نارضایتی یحیی: نگران مصدومیت بازیکنان هستم

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
نارضایتی یحیی: نگران مصدومیت بازیکنان هستم

سرمربی پرسپولیس از وضعیت زمین تمرینی تیمش گلایه دارد و شرایط استادیوم تیمش راضی نیست.

یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم پرسپولیس درباره شرایط تیمش پیش از دیدار با ملوان اظهار کرد: بعد از برد مقابل مس رفسنجان تمرینات‌مان طبق برنامه برگزار شده و امروز هم ملی‌پوشان برگشتند و در حضور آنها تمرین کردیم. خود را برای یک بازی سخت آماده می‌کنیم و میدانیم که در لیگ بازی آسانی وجود ندارد.

او در ادامه با اشاره به زمین تمرین سرخپوشان اظهار کرد: با این حال، ما از وضعیت زمین تمرین رضایت نداریم و این به مشکل بزرگی برای پرسپولیس تبدیل شده است. ما فقط در رسانه‌ها زمین تمرین داریم و می‌شنویم که برای پرسپولیس زمین تمرین دیگری فراهم شده اما چنین چیزی در واقعیت وجود ندارد.

سرمربی پرسپولیس در پایان گفت: ما هر روز در ورزشگاه کاظمی تمرین می‌کنیم و این زمین هم که از اول فصل و شروع تمرینات، تنها زمین تمرینی ما بوده و هم تمرین و هم بازی‌های دوستانه را روی انجام داده‌ایم. الان خیلی وقت است این زمین کیفیت خود را از دست داده و واقعا بد و ضعیف شده و هر روز نگران مصدومیت بازیکنان روی این زمین هستیم.

منبع: ورزش سه

از میان اخبار

آزمون بزرگ فرهاد مجیدی در امارات

قطر میزبان جام ملت‌های آسیا 2023 شد؛ انصراف ایران از میزبانی 2027