جمعه 19 بهمن 1403

ناپولی قرارداد مرتنس را تمدید کرد

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
ناپولی قرارداد مرتنس را تمدید کرد

ناپولی موفق شد قرارداد بهترین گلزن تاریخ این باشگاه را تمدید کند.

خبرگزاری میزان - باشگاه ناپولی عصر امروز (چهارشنبه) به طور رسمی اعلام کرد قرارداد دریس مرتنس با این باشگاه برای دو سال دیگر تمدید شد. به این ترتیب این مهاجم بلژیکی که از سال 2013 در جمع آبی‌های ناپل حضور دارد، تا سال 2022 در این باشگاه خواهد بود و قراردادش طوری تنظیم شده که قابلیت تمدید برای سال سوم نیز دارد.

دریس مرتنس که شایعه پیوستن او به اینتر و چلسی نیز مطرح بود، اخیرا با گلی که در دور برگشت از مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی ایتالیا مقابل اینتر به ثمر رساند، شمار گل‌های زده خود با پیراهن ناپولی را به 122 گل رساند و با پشت‌سر گذاشتن مارک هامشیک (121 گل‌زده) عنوان بهترین گلزن تاریخ این باشگاه ایتالیایی را از آن خود کرد.

این مهاجم بلژیکی تاکنون در 310 بازی از رقابت‌های مختلف برای ناپولی به میدان رفته و موفق شده 122 گل به ثمر برساند. او در بازی امشب (چهارشنبه) این تیم مقابل یوونتوس در دیدار فینال جام حذفی ایتالیا این فرصت را دارد تا آمار گلزنی‌اش را بهبود ببخشد.