جمعه 19 بهمن 1403

ناکامی بی‌سابقه رونالدو در نتیجه شکست یوونتوس در فینال کوپا ایتالیا / بوفون هم در حسرت یک رکورد ماند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ناکامی بی‌سابقه رونالدو در نتیجه شکست یوونتوس در فینال کوپا ایتالیا / بوفون هم در حسرت یک رکورد ماند

باخت بانوی پیر در فینال جام حذفی ایتالیا سبب شد که یک ناکامی بی‌سابقه در کارنامه دوران بازیگری او به ثبت برسد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شکست شب گذشته (چهارشنبه) تیم فوتبال یوونتوس مقابل ناپولی در ضربات پنالتی فینال جام حذفی ایتالیا، سبب شد که کریستیانو رونالدو برای اولین بار در تمام دوران بازیگری اش در رده باشگاهی، دو شکست متوالی در فینال ها را تجربه کند.

رونالدو و یارانش در یووه، ماه دسامبر سال 2019 در سوپرجام ایتالیا با نتیجه 3 بر یک مغلوب لاتزیو شدند و شب گذشته هم داستانی مشابه برای آنها رخ داد و مغلوب تیم تحت هدایت جنارو گتوسو شدند. چیزی که این باخت را برای رونالدو تلخ‌تر می‌کرد این بود که او حتی فرصت زدن پنالتی‌اش را هم به دست نیاورد چرا که دو تن از هم‌تیمی‌هایش قبل از او ضربات‌شان را هدر دادند.

شکست یوونتوس مقابل ناپولی اما تنها کارنامه رونالدو را خراب نکرد چرا که این باخت جان لوئیجی بوفون دروازه‌بان تیم را هم از رسیدن به رکورد روبرتو مانچینی (سرمربی حال حاضر تیم ملی ایتالیا) به عنوان دارنده شش قهرمانی در جام حذفی ایتالیا بازماند.

جام حذفی ایتالیا | ناپولی با غلبه بر یوونتوس ششمین قهرمانی‌اش را جشن گرفت

رونالدو در دو فصلی که در یوونتوس حضور داشته، 77 بازی رسمی انجام داده و 53 گل به ثمر رسانده است اما او با این تیم تنها اسکودتوی 19-2018 و سوپرجام ایتالیا در همان فصل را کسب کرده است.

انتهای پیام /