جمعه 30 مرداد 1405

نتیجه جذاب یک طلاق پرسروصدا برای هنردوستان!

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
نتیجه جذاب یک طلاق پرسروصدا برای هنردوستان!

ایسنا نوشت: شاهکار دیده‌نشده‌ای از «مارک روتکو» و یکی از آخرین خودنگاره‌های «اندی وارهول» از جمله آثار هنری مجموعه بزرگ و ارزشمند «مکلو» خواهند بود که به زودی از حراجی سر درمی آورند.

آثار «مارک روتکو» نقاش نامدار اکسپرسیونیست انتزاعی و «اندی وارهول» هنرمند مشهور آمریکایی و ده‌ها اثر هنریی دیگر مجموعه «مکلو»، یکی از بزرگترین مجموعه آثار هنر مدرن و معاصر جهان، در بهار پیش رو به مزایده گذاشته خواهند شد.

مجموعه «مکلو» که تویسط «هری مکلو» و «لیندا برگ» جمع‌آوری شده است، در جریان طلاق این زوج میلیاردر به فروش می‌رسد. 

نوامبر سال گذشته میلادی، بیش از 676 میلیون پوند برای نیمی از آثار این مجموعه پرداخت شد تا رکورد ارزشمندترین حراجی یک مجموعه هنری شکسته شود.

روز جمعه، حراجی ساتبیز از 30 اثر دیگر مجموعه «مکلو» رونمایی کرد که قرار است در ماه مه در نیویورک به مزایده گذاشته شوند.

از جمله آثار قابل‌توجه این مجموعه می‌توان به تابلو نقاشی «بدون عنوان» اثر «روتکو» که در سال 1960خلق شده است اشاره کرد که با ارزش تقریبی 35 میلیون الی 50 میلیون دلار به مزایده گذاشته خواهد شد. این اثر به دوره‌ای از فعالیت «روتکو» تعلق دارد که هنرمند طی آن از رنگ‌های روشن به سراغ رنگ‌های تیره رفت.

زوج «مکلو» این مجموعه را در طول حدود شش دهه زندگی مشترک جمع‌آوری کرده بودند. زمانی که این دو تصمیم به جدایی گرفتند با توجه به غیرممکن بودن ارزش گذاری مجموعه آثار هنری «مکلو» توسط وکلایشان، دادگاه دستور داد این آثار فروخته شوند.

5858

کد خبر 1604450