پنج‌شنبه 24 مهر 1404

نقدعلی: اصلاحات قانون مهریه در کمیسیون قضایی انجام شد؛ قالیباف قول داده هفته آینده در دستور کار قرار بگیرد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نقدعلی، نماینده مردم خمینی‌شهر در صحن علنی مجلس گفت: هفته گذشته قانون مهریه را داشتیم و متاسفانه مجدد به کمیسیون ارجاع شد. وی افزود: البته من به عزیزان و دغدغه‌مندان و جوان‌هایی که تماس می‌گیرند باید بگویم کمیسیون قضایی سریعاً اصلاحات لازم قانون مهریه را انجام داد؛ رئیس محترم قول داده است که آن را هفته آتی در دستور کار قرار بدهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نقدعلی، نماینده مردم خمینی‌شهر در صحن علنی مجلس گفت: هفته گذشته قانون مهریه را داشتیم و متاسفانه مجدد به کمیسیون ارجاع شد.

وی افزود: البته من به عزیزان و دغدغه‌مندان و جوان‌هایی که تماس می‌گیرند باید بگویم کمیسیون قضایی سریعاً اصلاحات لازم قانون مهریه را انجام داد؛ رئیس محترم قول داده است که آن را هفته آتی در دستور کار قرار بدهد.