چهارشنبه 8 بهمن 1404

نقش ویژه یک بازیکن در موفقیت پرسپولیس

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
نقش ویژه یک بازیکن در موفقیت پرسپولیس

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس با تمجید از عملکرد سرمربی سرخپوشان، گفت: بدون تردید پیام نیازمند در چند بازی ناجی تیم بود و نقش مهمی در امتیازگیری به عنوان دروازه بان داشت.

به گزارش مشرق، جمشید شاه‌محمدی با ارزیابی عملکرد تیم فوتبال پرسپولیس در دور رفت لیگ برتر بیست و پنجم به شرایط نابرابر این تیم در ابتدای فصل اشاره کرد و گفت: پرسپولیس فصل را در حالی آغاز کرد که از نظر کادرفنی در وضعیت متفاوتی نسبت به رقبا قرار داشت. در شرایطی که تیم‌هایی مثل تراکتور، سپاهان و استقلال با مربیان باتجربه وارد مسابقات شده بودند، پرسپولیس عملاً نوعی از فضای آزمون‌وخطا را با یک سرمربی که تجربه آنچنانی نداشت تجربه کند. موضوعی که به‌وضوح روی نتایج تیم اثر گذاشت.

وی با انتقاد از تصمیمات مدیریتی ابتدای فصل افزود: وقتی یک مربی تازه‌کار هدایت تیمی بزرگ و پرهوادار را بر عهده می‌گیرد، طبیعی است که زمان نیاز دارد تا با فضای حرفه‌ای لیگ و فشار کار در چنین باشگاهی آشنا شود. در این وضعیت نمی‌توان گفت پرسپولیس با شرایطی برابر نسبت به رقبای اصلی‌اش وارد لیگ شد و همین مسئله بخشی از امتیازات نیم‌فصل اول را از این تیم گرفت.

پیشکسوت پرسپولیس با اشاره به تغییرات ایجاد شده روی نیمکت پرسپولیس با آمدن اوسمار ویه‌را تصریح کرد: از زمانی که پرسپولیس مانند سایر مدعیان، یک سرمربی کاربلد و باتجربه را انتخاب کرد، روند تیم به‌طور محسوسی تغییر یافت. شاید اگر پرسپولیس از ابتدای فصل چنین مربی داشت، می‌توانست نتایج بهتری بگیرد، اما واقعیت این است که تیم به‌موقع حرکت خود را اصلاح کرد و فاصله‌اش با کورس قهرمانی زیاد نشد که اتفاق خوبی است.

شاه‌محمدی درباره نقش اوسمار در بهبود شرایط پرسپولیس تاکید کرد: مهم‌ترین امتیاز ویه‌را شناخت کامل او از فضای پرسپولیس بود. مدیریت باشگاه در این مقطع تصمیم درستی گرفت و مربی‌ای را انتخاب کرد که نیازی به زمان برای شناخت جو تیم نداشت.

شاه‌محمدی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به عملکرد بازیکنان پرسپولیس در نیم‌فصل اول پرداخت و گفت: به اعتقاد من همه بازیکنان برای موفقیت تیم زحمت کشیدند و نمی‌توان بین آنها تفاوت زیادی قائل شد. اگر چنین نبود، پرسپولیس با وجود تمام مشکلات، الان در رده دوم جدول قرار نداشت آن هم در شرایطی که نیمی از مسابقات را با سرمربی تازه‌کار پشت سر گذاشت.

وی در پایان درباره مهره‌های تأثیرگذار پرسپولیس در نیم‌فصل نخست اظهار داشت: بدون تردید پیام نیازمند در چند بازی ناجی تیم بود و نقش مهمی در امتیازگیری به عنوان دروازه بان داشت. از طرف دیگر اوستون ارونوف هم تأثیرگذاری بیشتری پیدا کرد. سروش رفیعی و یکی دو بازیکن دیگر هم عملکرد خوبی داشتند اما باز هم تاکید می‌کنم موفقیت پرسپولیس حاصل کار گروهی بود و نمی‌شود موفقیت تیم را فقط به یک یا دو بازیکن نسبت داد.

منبع: مهر