نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی، محلی برای جست و جوی راه حل مشکلات استان ها
استاندار خراسان شمالی، نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی را محلی برای جست و جوی راه حل مشکلات مختلف کشور به ویژه استان های کمتر توسعه یافته دانست.
محمدرضا حسین نژاد پس از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی که ظهر سه شنبه هفتم دی ماه انجام شد با حضور در غرفه خبرگزاری ایسنا، اظهار کرد: هر یک از استان های کشور با مشکلات خاص خود رو به رو هستند که بازدید از نمایشگاه جهاد می تواند سبب پیدا کردن راه حل مناسب برای رفع آن ها باشد.
وی گفت: برگزاری نمایشگاه ها، یک نوع فرصت عرضه توانمندی دستگاه ها به حساب می آید و جهاد دانشگاهی با سابقه ای که از گذشته دارد نمایشگاه خوبی را برگزار کرد تا افراد مختلف با توانمندی های این مجموعه آشنا شوند.
حسین نژاد ادامه داد: تا زمانی که این نمایشگاه ها نباشد و مسئولان کشوری، لشکری، استانداران و سایر مسئولان طی بازدید از آن ها با توانمندی های موجود آشنا نشوند، نمی توانند بهره کافی را از ظرفیت های موجود برای همکاری های بیشتر ببرند.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی دستاوردهای بسیاری در حوزه های فرهنگی و علمی دارد و برگزاری این نمایشگاه فرصتی را به وجود آورد تا مسئولان بسته به نیازهایی که در حوزه کاری خود دارند به جست و جوی نیازمندی های خود باشند.
وی با تاکید بر اینکه بازدید از این نمایشگاه صرفا یک بازدید «اطلاعی» نیست، گفت: این بازدید یک اقدام کاملا میدانی است برای یافتن راه حل مشکلات استان با تکیه بر توانمندی ها و تجربات نخبگان کشور که در جهاد دانشگاهی مشغول به فعالیت بوده و به حوزه های پزشکی، صنعتی و حتی اکتشاف نفت ورود پیدا کرده اند.
حسین نژاد، کمبود آب را یکی از مهم ترین دغدغه های خراسان شمالی دانست و افزود: بنده به عنوان استاندار در جست و جوی فناوری هستم که به عنوان مثال برای کشف آب در لایه های ژرفی کمک حال استان باشد تا با استفاده از توان جهاد دانشگاهی بتوانم قدمی در این راستا بردارم.
استاندار خراسان شمالی اظهار کرد: دنیا به دنبال بهره وری مناسب از زمین است. در استان خراسان شمالی نیز حدود 87 درصد منابع آبی به بخش کشاورزی اختصاص می یابد که باید نسبت بهره وری محصول به آب را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه سهم صنعت از آب در استان، دو درصد است، تصریح کرد: متوسط استفاده از آب در صنعت کشور 6 درصد است؛ بخش دردناک این موضوع برای ما این است که از متوسط کشور علی رغم وجود چند صنعت بزرگ، چهار درصد عفب تر هستیم. این موضوع نشان می دهد در حوزه صنعت باید بیش از پیش تلاش کنیم.
انتهای پیام