سه‌شنبه 10 تیر 1404

نمایشگاه‌های بین‌المللی داخلی تا پایان تیرماه تعلیق شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
نمایشگاه‌های بین‌المللی داخلی تا پایان تیرماه تعلیق شد

معاون ارتقای کسب‌وکار‌های بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران، از تعلیق نمایشگاه‌های بین‌المللی داخلی، تا پایان تیرماه امسال خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - امیر روشن‌بخش با اشاره به تصمیمات جلسه یکصدوهفتادمین کارگروه سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی رویدادهای تجاری، گفت: لغو پروازهای داخلی و خارجی، مشکلات سیستم لجستیک کشور، افزایش هزینه‌ها و ریسک عدم بازدهی اقتصادی برای مشارکت‌کنندگان و عدم امکان جذب مشارکت‌کننده خارجی در رویدادهای بین‌المللی باعث شد که برگزاری نمایشگاه‌ها تا پایان تیرماه سال جاری به حالت تعلیق در آید.

وی با تاکید بر اینکه انجمن‌های تخصصی، تشکل‌های مربوطه و ذینفعان ذیربط در این تصمیم نظر خود را ارائه دادند، گفت: در صورت تغییر شرایط حاکم بر کشور، جلسه کارگروه رویدادهای تجاری برگزار و تصمیمات جدید به‌منظور بروزرسانی تقویم نمایشگاهی اتخاذ و ابلاغ خواهد شد.

به گفته وی؛ در صورت تغییر شرایط حاکم بر کشور، جلسه کارگروه رویدادهای تجاری برگزار و تصمیمات جدید به‌منظور بروزرسانی تقویم نمایشگاهی اتخاذ و ابلاغ خواهد شد.

همچنین معاون ارتقای کسب‌وکارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران درخصوص به روزرسانی تقویم استانی، اضافه کرد: مقرر شد با توجه به شرایط حاکم بر هر استان، در خصوص برگزاری نمایشگاه داخلی در سطح ملی و یا استانی تصمیمات لازم اتخاذ و اجرا و به سازمان منعکس شود.

منبع: سازمان توسعه تجارت