نماینده ولی فقیه در کردستان: خیابان جای جنگ نیست / اعتراض جوان ما ربطی به اجانب ندارد
نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: سخنان نسنجیده و دیکته شده بعضی از خواص در خصوص اتفاقات روز جامعه، بوی نفاق میدهد و این راهکار پیگیری مطالبات نیست.
دنیای اقتصاد - کردستان: حجت الاسلام والمسلمین حاج عبدالرضا پورذهبی شامگاه یکشنبه در دیدار صمیمی با روحانیون شیعه و سنی استان کردستان به مناسبت هفته وحدت با بیان اینکه خیابان جای جنگ نیست و نباید مزاحم امنیت مردم شد، افزود: اگر اهل جنگ هستید، در مرز با رزمندگان ما بجنگید، بنده هم بعنوان یک رزمنده می آیم، که البته چنین نمی کنید، چون وحشت دارید و می دانید که نیروهای انقلاب چه قدرتی دارند.
وی اظهار داشت: اگر دشمنان و ایادی آنان در کشور و استان، جنگ و آشوب در خیابان ها به پا می کنند، نشان از ضعف و زبونی آنان دارد، چرا که جرات جنگ در مرزها را ندارند.
نماینده ولی فقیه در کردستان در بخش دیگری از سخنانش خواستار هوشیاری مردم به ویژه علما و روحانیون اهل سنت و تشیع در برابر توطئه های دشمن شد و ادامه داد: کسانی که به موضوع اعتراض دارید، حق دارید از طریق قانونی آن را بیان کنید اما دست از تهدید بازاریان، روحانیون، دانش آموزان، اساتید و دانشجویان بردارید، بگذارید خودشان تصمیم گیرنده باشند.
حجت الاسلام پورذهبی با بیان اینکه دشمنان و مزدوران آنان کاری به شیعه و سنی ندارند و دلسوز کسی نیستند، گفت: اگر جوان ما اعتراض دارد به اجانب چه ربطی دارد؟
وی در ادامه به 5 خصیصه دوست و رفیق خوب از دیدگاه حضرت امام جعفر صادق (ع) پرداخت و یادآور شد: دوست خوب ظاهر و باطنش یکی است، آبروی دیگران آبروی خودش است، در صورت کسب قدرت و ثروت دوست خود را فراموش نمی کند و در برآورده کردن نیازهای دوستانش از هیچ تلاشی مضایقه نمی کند.
نماینده ولی فقیه در کردستان در ادامه سخنان خود، به توجه نظام اسلامی به اهل سنت اشاره کرد و گفت: هم اکنون 17 هزار مسجد اهل سنت در کشور وجود دارد و سه هزار و 200 نماز جمعه اهل تسنن نیز در کشور برگزار می شود.
حجت الاسلام پورذهبی میزان رشد مدارس اهل سنت و طلاب و روحانیون را بعد از انقلاب اسلامی 300 درصد اعلام کرد و یادآور شد: بعد از انقلاب 400 دانشگاه در مناطق اهل سنت کشور احداث شده که نشان از توجه نظام به اهل تسنن دارد و بی توجهی به این خدمات بی انصافی است.
نیمی از دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه های کردستان دختران هستند
وی به تحصیل 30 هزار دانشجو در استان اشاره داشت و ادامه داد: از این رقم حدود 14 هزار نفر را دختران تشکیل می دهند که رقمی معادل نیمی از جمعیت دانشجویی است که آیا این نشان از بی توجهی به بانوان است؟
نماینده ولی فقیه در کردستان سخنان غیرفنی و اغراق در بیان مشکلات و کم و کاستی ها را کاری غیرمسوولانه و دور از وجدان دانست و تاکید کرد: دانشگاه های استان به ویژه دانشگاه کردستان و علوم پزشکی از دانشگاه های معتبر کشور محسوب می شود و باید این موفقیت ها را بیان کرد.
در این دیدار روحانیون اهل سنت و تشیع نیز دیدگاه ها و مطالبات خود را با نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان در میان گذاشتند.
--> اخبار مرتبط