پنج‌شنبه 11 تیر 1405

نگاه کلان لازمه ایجاد تحول است

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
نگاه کلان لازمه ایجاد تحول است

رییس جهاددانشگاهی کردستان گفت: برای انجام کارهای بزرگ نیازمند نگاه کلان هستیم تا بتوانیم با وحدت و همگرایی مشکلات را رفع کنیم.

اکبر اسدی امروز دوشنبه (10 خرداد) در جلسه‌ای که با حضور رییس پارک علم و فناوری کردستان در فرمانداری بیجار تشکیل شد، عنوان کرد: امکانات، فضای کالبدی و نیروی انسانی در بخش‌های مختلف وجود دارد و مدیریت صحیح، همگرایی، وحدت و همدلی باعث هماهنگی قسمت‌های مختلف می‌شود و در نهایت به رفع مشکلات و دغدغه‌ها می‌انجامد.

وی به ساختار جهاددانشگاهی اشاره و عنوان کرد: ساختار و فرهنگ سازمانی این نهاد انقلابی باعث شده که نیروی انسانی در جهاددانشگاهی به صورت جهادی آماده فعالیت باشد.

رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان افزود: لازم است که پارک علم و فناوری از همکاران ما در شهرستان بیجار که مدام در تلاش هستند حمایت کند و نیازمند نگاه کلان هستیم تا بتوانیم با وحدت و همگرایی کارهای بزرگ و شاخصی را انجام دهیم.

وی با تاکید بر اینکه خاستگاه جهاددانشگاهی در دانشگاه است، گفت: دانشگاه‌ها باید از حضور این نهاد در دانشگاه استقبال کنند و نیاز است که دیدگاه‌ها در این خصوص تغییر کند.

اسدی ضمن استقبال از شفافیت و صراحت در همکاری و حمایت، اظهار کرد: هرجایی که جهاد دانشگاهی احساس خلاء کند، وارد می‌شود و این نهاد مانند سایر ارگان‌ها ماموریت محور نیست.

وی به پایشی که در جهاددانشگاهی شهرستان‌های استان انجام شده اشاره و عنوان کرد: جهاد دانشگاهی در برخی از شهرستان‌ها فقط به فعالیت های آموزشی بسنده کرده و این در حالی است که ساختار جهاددانشگاهی مجموعه‌ای از فعالیت ها است و محدود به آموزش نمی‌شود.

رییس جهاددانشگاهی کردستان ضمن اشاره به ضرورت اطلاع رسانی در دنیای مدرن اظهار کرد: یکی از شاخص‌های توسعه، اطلاع رسانی است و خبرگزاری بین المللی تخصصی قرآنی ایکنا و خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با کمترین هزینه و ضریب نفوذ بسیار بالا، اطلاع‌رسانی را محقق می‌کند؛ تاکید کردیم که در شهرستان بیجار خبرگزاری ایسنا باید فعال شود و این کار انجام شد.

وی به ظرفیت‌های دیگر جهاد اشاره کرد و گفت: مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی پنج موج نظر سنجی با پشتوانه علمی در خصوص سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری انجام داده که این مرکز هم یکی از حوزه های فعال معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی است.

اسدی در خصوص یکی از برنامه‌های جهاد دانشگاهی استان کردستان گفت: طرح اصلاح نژاد دام یکی از برنامه های شاخص جهاددانشگاهی واحد کردستان در حوزه پژوهشی است که با پیگیری و رایزنی های انجام شده امیدواریم با حمایت و پشتیبانی مسئولین استان این طرح عملیاتی گردد.

اسدی در پایان یادآور شد: برای راه‌اندازی درمانگاه در شهرستان بیجار با پیگیری مدیر جهاددانشگاهی مرکز بیجار منتظر اختصاص مکان موقوفی امامیه هستیم و در صورتی که حمایت های لازم انجام شود امکان ایجاد این مرکز در بیجار وجود دارد.

انتهای پیام