پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

نیمار پیشنهاد اغواکننده PSG را برای بازگشت به بارسلونا رد کرد

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
نیمار پیشنهاد اغواکننده PSG را برای بازگشت به بارسلونا رد کرد

ستاره برزیلی تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن برای بازگشت به نوکمپ مصمم است، برای همین جدیدترین پیشنهاد این باشگاه فرانسوی را هم رد کرده است.

خبرگزاری میزان - نشریه «موندو دپورتیوو» چاپ کاتالونیا خبر داد، نیمار که به دنبال بازگشت به بارسلونا در تابستان پیش‌رو است، پیشنهاد وسوسه‌انگیز پارس‌سن‌ژرمن را رد کرده است. این باشگاه فرانسوی برای حفظ طولانی مدت ستاره برزیلی‌اش به او پیشنهاد 100 میلیون یورویی داده که با مخالفت این بازیکن همراه شده است.

طبق این گزارش ستاره برزیلی PSG برای بازگشت به نوکمپ مصمم است، برای همین حتی حاضر است تا 50 درصد دستمزد خود را کاهش دهد تا انتقالش به بارسلونا عملی شود.

تابستان گذشته هم شایعه جدایی نیمار از پاری‌سن‌ژرمن و بحث بازگشتش به بارسلونا مطرح بود و حتی مذاکرات رسمی هم بدین منظور بین مسئولان دو باشگاه صورت گرفت، اما در نهایت توافقی بین طرفین حاصل نشد و این مهاجم 28 ساله در پارک‌دوپرنس ماندنی شد.

نیمار که تا پایان ماه ژوئن 2022 تحت‌قرارداد پاری‌سن‌ژرمن است، بین سال‌های 2013 تا 2017 در بارسلونا عضویت داشت و در سال 2017 در ازای پرداخت شدن رقم 222 میلیون یورویی بند فسخ قراردادش توسط PSG به این تیم فرانسوی ملحق شد.