پنج‌شنبه 30 بهمن 1404

هدف ما کسب پیروزی مقابل البطائح است

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
هدف ما کسب پیروزی مقابل البطائح است

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، تیم‌های فوتبال شباب الاهلی و البطائح که هدایت آن بر عهده فرهاد مجیدی است باید چهارشنبه 17 دی و در هفته دوازدهم لیگ ادنوک امارات رو در روی هم قرار گیرند.

مرصاد سیفی مدافع ایرانی تیم فوتبال شباب الاهلی در نشست خبری پیش از این بازی اظهار داشت: تمامی تیم‌ها در مسابقات مختلف انگیزه دارند و تلاش می‌کنند تا سه امتیاز کامل را به دست آورند.

او ادامه داد: ما به همه تیم‌ها احترام می‌گذاریم و در هر بازی تلاش می‌کنیم تا بهترین عملکرد را از خود به نمایش بگذاریم. برای این بازی آماده هستیم و تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته ایم.

سیفی افزود: هدف ما کسب پیروزی و خوشحال کردن هوادارانمان است که به ورزشگاه خواهند آمد. امیدوارم همراه با هم‌تیمی‌هایم بتوانیم نتیجه مورد نظر را کسب کنیم و با کسب امتیاز، گامی دیگر به سوی اهداف تیم برداریم.