دوشنبه 20 اسفند 1403

هشدار نسبت به مصرف داروهای رفلاکس اسید معده

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
هشدار نسبت به مصرف داروهای رفلاکس اسید معده

اقتصادنیوز: مصرف داروهای رفلاکس اسید معده به مدت 4.5 سال یا بیشتر می‌تواند منجر به افزایش خطر زوال عقل شود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، دانشمندان دریافته‌اند افرادی که داروهای تجویزی برای رفلاکس اسید معده را طی چندین سال مصرف می‌کنند، ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل قرار گیرند.

یورونیوز گزارش داد، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری می‌رسد و درد و سوزش در قفسه سینه ایجاد می‌کند. به این وضعیت به اصطلاح «سوزش سر دل» گفته می‌شود.

این وضعیت می‌تواند باعث ایجاد زخم یا بیماری رفلاکس معده به مری و در نهایت باعث سرطان مری شود.

مطالعه‌ای که این ماه در مجله «نورولوژی» منتشر شده، نشان می‌دهد که «مهارکننده پمپ پروتون» که برای هدف قرار دادن آنزیم‌های معده و کاهش اسید معده موثر است، با زوال عقل مرتبط است.

کاماکشی لاکشمینارایان، نویسنده این تحقیق گفت: «در حالی که ما ارتباطی در استفاده کوتاه مدت این دارو با زوال عقل پیدا نکردیم، اما خطر ابتلا به زوال عقل در ارتباط با استفاده طولانی مدت از این دارو پیدا شده است.»

همچنین بخوانید