شنبه 25 اسفند 1403

هشدار پلیس درباره نرخ جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
هشدار پلیس درباره نرخ جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای طرح ویژه ترافیکی نوروز 1404 با مشارکت 22 هزار نیروی پلیس، افزایش جرایم تخلفات حادثه‌ساز و بهره‌گیری از یگان پهپادی برای نظارت بر جاده‌های کشور خبر داد.

به گزارش خبرانلاین، سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، از آغاز بزرگ‌ترین عملیات ترافیکی کشور در ایام نوروز خبر داد و گفت: این طرح از 25 اسفند 1403 تا 15 فروردین 1404 در سراسر کشور اجرا می‌شود. او تأکید کرد که در این بازه زمانی، 22 هزار نیروی پلیس در آماده‌باش کامل خواهند بود و از مرخصی استفاده نخواهند کرد.

هشدار: نرخ جرایم تخلفات حادثه‌ساز از 20 اسفند تا 20 فروردین به میزان 30 درصد افزایش یافته است.

مهر در خبری نوشت: وی با اشاره به اینکه حدود 70 درصد تصادفات در محدوده 30 کیلومتری شهرها رخ می‌دهد، اعلام کرد که این نقاط در اولویت نظارت قرار دارند. همچنین پیامک‌های هشدار برای رانندگانی که تخلفات متعدد داشته‌اند ارسال شده تا از وقوع تخلفات بیشتر پیشگیری شود.

برای بهبود ایمنی حمل‌ونقل عمومی، 700 دانشجوی دانشگاه علوم انتظامی در قالب مسافر در اتوبوس‌ها مستقر خواهند شد تا رفتار رانندگان را بررسی کنند. از سوی دیگر، نرخ جرایم تخلفات حادثه‌ساز از 20 اسفند تا 20 فروردین به میزان 30 درصد افزایش یافته است.

سرهنگ کرمی‌اسد از استفاده نخستین‌بار از یگان پهپادی پلیس برای پایش دقیق محورهای مواصلاتی خبر داد و تأکید کرد که 3 هزار بازرس نامحسوس و دوربین‌های نظارتی نیز در این ایام فعال خواهند بود. وی افزود تاکنون 1400 نقطه حادثه‌خیز اصلاح شده و برنامه‌ریزی برای رفع دیگر نقاط پرخطر ادامه دارد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در پایان ابراز امیدواری کرد که این اقدامات به کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای در نوروز 1404 منجر شود.

233217

کد خبر 2037495