سه‌شنبه 7 اسفند 1403

همکاری شبکه آموزش و سازمان مدرسه الگوی صالح

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
همکاری شبکه آموزش و سازمان مدرسه الگوی صالح

نشست خبری امضای تفاهمنامه همکاری بین شبکه آموزش سیما و مدرسه الگوی صالح صبح امروز 30 خرداد ماه برگزار شد.

نشست خبری امضای تفاهمنامه همکاری بین شبکه آموزش سیما و مدرسه الگوی سالم صبح امروز 30 خرداد ماه 1402 با حضور عبدالعالی مدیر شبکه آموزش، و اصحاب رسانه برگزار شد.

عبدالعالی، مدیر شبکه آموزش در ابتدای این نشست با بیان اینکه مدرسه تلویزیونی برای مردم ایران و با هدف عدالت آموزشی است گفت: سال‌هاست که از عدالت آموزشی صحبت می‌کنیم، اما در میدان عمل کار نمی‌کنیم کارشناسان بار‌ها تاکید کرده‌اند که وضعیت مدارس غیر دولتی شهری بهتر از وضعیت دولتی شهری است وضعیت هر دوی این‌ها بهتر از مدارس غیر شهری است.

مدیر شبکه آموزش اظهار کرد: امسال بنابراین شد از درون خود دولت مدرسه تلویزیونی ایران حمایت شود و قرار شد که که مبلغی را برای تولیدات فاخر تلویزیون در نظر بگیرند، اما در نهایت آنچه که به ما پرداخت کردند کم‌تر از ده درصد از مبلغ اصلی مورد نیازمان بود. اینگونه می‌شود که باید گفت عدالت آموزشی در حال حاضر وجود ندارد و هیچ اغراقی هم نمی‌کنم.

عبدالعالی ادامه داد: بعد از آن متوجه شدیم که در بسیج مجموعه فاخری در موسسه فرهنگی هنری رزمندگان اسلام بخشی به نام دانوین وجود دارد که در راستای عدالت آموزشی کار می‌کند. هر کجا که نگاه بسیج و بسیجی پای کار آمده کار‌ها به نتیجه رسیده است.

وی افزود: در نظرسنجی معتبر مرکز تحقیقات صداوسیما در اسفند ماه سال 1401 مدرسه تلویزیونی ایران رتبه یک سیما را به غیر از سریال‌ها را داشته است که این اتفاق خوبی است. همچنین اینکه در حال رقم زدن اتفاقات خوبی هستیم و تا آخر امسال هم برنامه‌ای با موضوع معرفی مدرسه‌های دارای الگوی موفق روی آنتن می‌رود و این به مجموعه هم به افتخارات ما اضافه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون