شنبه 20 بهمن 1403

همیشه مثبت فکر می کنم / خاکپو: می خواهم برابر رئال خودم را ثابت کنم

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
همیشه مثبت فکر می کنم / خاکپو: می خواهم برابر رئال خودم را ثابت کنم

کودی خاکپو بی‌تاب بازی برابر رئال و اثبات ارزش‌هایش است. او می گوید لیورپول 100 درصد روی بازی فردا تمرکز کرده است.

به گزارش "ورزش سه"، فردا شب در آنفیلد لیورپول از دور رفت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان میزبان رئال مادرید است. قرمزها پس از هفته ها افت حالا به شرایط مطلوب خود برگشته اند.

کودی خاکپو، مهاجم هلندی جدید لیورپول، در نشست خبری این بازی گفت:«ما آماده بازی هستیم. این یک بازی خانگی است و می خواهیم برنده شویم و نمایش خوبی برابر هواداران داشته باشیم. می خواهیم به دور بعد برویم و تلاشمان را خواهیم کرد.»

اولین گل برای لیورپول در دربی:«اولین گل طبعا حس خاصی داشت به خصوص که در دربی هم به ثمر رسید. این بهترین بازی برای گلزنی بود و سپس مقابل نیوکسل هم گل زدم. این دو گل برای خودم و تیم بسیار مهم بودند.»

شروع نه چندان خوب در لیورپول:«تغییر تیم در زمستان همیشه سخت است. وارد فضایی جدید شدم و تیم هم فرم خوبی نداشت. برای وفق دادن خودم به زمان نیاز داشتم. انگیزه ام بسیار بالاست و مطمئن بودم قادر به درخشش در لیورپول هستم. حالا باید مثبت فکر کنیم و به همین روند پیروزی ها ادامه دهیم. طبیعی است که اگر تیم روی فرم باشد، من هم بهتر کار خواهم کرد. در این دو بازی اخیر بهتر بودیم و برنده هم شدیم. جدی و پرفشار کار را شروع کردیم و نتیجه اش را هم گرفتیم. باید همینطور جدی و با انگیزه ادامه دهیم و بازی های بعدی را هم ببریم.»

چالش بزرگ برابر رئال:«می خواهیم برابر رئال نشان دهیم به روزهای خوبمان برگشته‌ایم و قادر به شکست‌شان هستیم. در این بازی می توان خیلی چیزها را ثابت کرد. من همیشه مثبت فکر می کنم. این دومین بازی من در لیگ قهرمانان است و بسیار باانگیزه ام. بی تاب این بازی هستم و باید ثابت کنم که مستحق بازی در بالاترین سطح هستم. بازی در لیگ قهرمانان رویای هر بازیکنی است و اینجا در لیورپول 100 درصد تمرکز روی بازی فرداست.»

همیشه مثبت فکر می کنم / خاکپو: می خواهم برابر رئال خودم را ثابت کنم 2
همیشه مثبت فکر می کنم / خاکپو: می خواهم برابر رئال خودم را ثابت کنم 3