دوشنبه 26 خرداد 1404

والتر زنگا:/ کیوو ترکیبی از گواردیولا و مورینیو است!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
والتر زنگا:/ کیوو ترکیبی از گواردیولا و مورینیو است!

والتر زنگا، دروازه‌بان سابق اینتر، می‌گوید این باشگاه باید از کریستین کیوو به عنوان جانشین سیمونه اینزاگی حمایت کند.

به گزارش "ورزش سه"، اینتر در پایان فصل اخیر شاهد یک تغییر بزرگ بود و سیمونه اینزاگی اعلام کرد که پس از چهار فصل این باشگاه را ترک می‌کند. جدایی مربی‌ای که برای اینتر بیستمین قهرمانی در سری A و ستاره دوم را به ارمغان آورده بود برای نراتزوری‌ها پس از فصلی که قهرمانی در کوپا ایتالیا، سوپرجام، سری A و لیگ قهرمانان اروپا را از دست دادن بسیار دشوار بود. با این حال باشگاه تصمیم گرفت به مدافع سابق این تیم اعتماد کند و کریستین کیوو که سابقه مربیگری پارما را دارد اعتماد کند و هدایت اینتر را به این مربی جوان بسپارد.

والتر زنگا که در هفته فوتبال میلان به میزبانی گاتزتا دلو اسپورت صحبت می‌کرد از کیوو حمایت کرده و نحوه مربیگری او را ترکیبی از پپ گواردیولا و ژوزه مورینیو دانست.

کریستین کیوو:«او خیلی مطالعه کرده و دو شخصیت متضاد در فوتبال را در خود دارد: یکی گواردیولا و دیگری مورینیو. او ترکیبی از این دو است.»

فینال لیگ قهرمانان اروپا بین پاری‌سن‌ژرمن - اینتر:«در بازی پاری‌سن‌ژرمن و اینتر شوکه شدم. وقتی در تلویزیون مشغول گزارش بازی بودم، نمی‌دانستم چه بگویم. ناتوانی تیم کاملاً مشهود بود، واقعاً هیچ توضیحی ندارد. تیمی که آماده شد، بازی کرد و احتمالاً تجربه بدی داشت. پاری‌سن‌ژرمن دو هفته تعطیلات داشت، پاریس فقط 15 دقیقه گرم کرد. ذهنیت آرام‌تر و متین‌تری داشتند.»

خداحافظی سیمونه اینزاگی:«انتظار داشتم اینزاگی برود. چه جام را می‌برد و چه نه، حس می‌کردم او به سمت تغییر می‌رود. این احساس من است.»

جابجایی مربیان ایتالیایی:«به جز آنتونیو کونته، مثلاً یوریچ و کیوو هیچ‌وقت در جام‌ها یا مسابقات بزرگ مربیگری نکرده‌اند. وقتی برای تیم‌های بزرگ مربیگری می‌کنی، مجبوری برنده شوی. فشار زیادی وجود دارد، حتی اگر با مونتری 1-1 مساوی کنی. اما سؤالم این است که اینتر و یووه برای فصل بعد چه برنامه‌ای دارند؟ ناشناخته‌های زیادی وجود دارد. اینتر با کیوو انتخاب شجاعانه‌ای کرد و باید به خوبی از او حمایت شود.»

والتر زنگا:/ کیوو ترکیبی از گواردیولا و مورینیو است! 2