سه‌شنبه 9 دی 1404

واکنش آنچلوتی به پارگی رباط صلیبی مدافع رئال

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
واکنش آنچلوتی به پارگی رباط صلیبی مدافع رئال

به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته در چارچوب هفته اول لالیگا، رئال مادرید در سن‌ممس به مصاف بیلبائو رفت که این دیدار با نتیجه 2 بر صفر به سود شاگردان آنچلوتی به پایان رسید.

نکته مهم این مسابقه مصدومیت شدید مدافع برزیلی رئالی مادرید بود. ادر میلیتائو در دقیقه 50 شدیدا مصدوم شد و با چشمانی گریان زمین را ترک کرد تا یک شوک بزرگ به رئالی‌ها داده شود.

کارلو آنچلوتی سرمربی قوهای سپید درباره مصدومیت مدافع کلیدی اش گفت: می پرسید مصدومیت میلیتائو پاره رباط صلیبی است؟ هنوز نمی دانم اما چیزی دور از انتظار نیست. مصدومیت بدی داشت. باید تا زمان آمدن تست های پزشکی منتظر باشیم.

به نظر می رسد رئال مادرید فصل را بدشانسی آغاز کرده است چون پیش از میلیتائو، کورتوا و آردا گولر شدیدا مصدوم شدند. کورتوا از ناحیه رباط صلیبی دچار مشکل و آردا گولر با آسیب دیدگی شدید از ناحیه منیسک زانو مواجه شد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید آنچلوتی رئال میلیتائو مدافع رئال مادرید رباط صلیبی پاره کرد؟ این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است