شنبه 22 شهریور 1404

واکنش پرسپولیس به مذاکره با مندی

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
واکنش پرسپولیس به مذاکره با مندی

باشگاه پرسپولیس نسبت به شایعه حضور بنجامین مندی در این تیم واکنش نشان داد.

به گزارش مشرق، با وجود اتمام مهلت نقل و انتقالاتی فوتبال ایران و با توجه به خالی بودن لیست پرسپولیس، سرخ‌پوشان پایتخت به دنبال جذب 2 بازیکن آزاد هستند.

مدیران باشگاه پرسپولیس با توجه به درخواست وحید هاشمیان سرمربی این تیم به دنبال جذب یک مدافع چپ هستند. پیش‌تر اعلام شد که باشگاه پرسپولیس به دنبال متئو دیشیلیو مدافع سابق تیم ملی ایتالیا، آث میلان و یوونتوس است؛ با این حال در روزهای اخیر اخبار دیگری منتشر شد مبنی براینکه سرخ‌پوشان به دنبال بنجامین مندی مدافع سابق تیم ملی فرانسه و منچسترسیتی هستند.

یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس در مصاحبه‌ای کوتاه در واکنش به اخبار منتشر شده در خصوص علاقه سرخ‌پوشان به جذب مندی گفت: تا این لحظه باشگاه پرسپولیس هیچ‌گونه مذاکره‌ای با این مدافع فرانسوی نداشته و تمامی اخبار در خصوص توافق با وی شایعه است.

منبع: ایرنا