شنبه 13 اردیبهشت 1404

پاری‌سن‌ژرمن پیروز شد و به صدر رسید

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
پاری‌سن‌ژرمن پیروز شد و به صدر رسید

پاری‌سن‌ژرمن در غیاب دو ستاره اصلی خود، از سد برست گذشت تا صدرنشین لوشامپیونه شود.

به گزارش مشرق، پاری‌سن‌ژرمن جمعه شب در ورزشگاه فرانسیس له‌بله و در چارچوب هفته سوم لیگ یک فرانسه (لوشامپیونه) میهمان تیم برست بود و با نتیجه 4 بر 2 بر حریف خود غلبه کرد.

فرانک هونورات در دقیقه 42 و استیو مونیه در دقیقه 85 دروازه پاریسی‌ها را گشودند، اما مردان مائوریسیو پوچتینو توسط آندر هررا، کیلیان امباپه، ادریس گانا گوئیه و آنخل دی‌ماریا در دقایق 23، 36، 73 و 1+90 به گل رسیدند.

پاری‌سن‌ژرمن که در این مسابقه هم از لیونل مسی و نیمار بهره نمی‌برد، با 9 امتیاز به صدر جدول صعود کرد و برست با دو امتیاز، در جایگاه دوازدهم جدول لوشامپیونه ایستاد.

برنامه دیدارهای باقیمانده هفته سوم لیگ یک فرانسه در زیر آمده است:

شنبه 30 مرداد موناکو - لانس، ساعت 19:30 سن‌اتین - لیل، ساعت 23:30

یکشنبه 31 مرداد لیون - کلرمون‌فوت، ساعت 15:30 بوردو - آنژه، ساعت 17:30 متز - رمس، ساعت 17:30 مون‌پلیه - لوریان، ساعت 17:30 استراسبورگ - تروا، ساعت 17:30 رن - نانت، ساعت 19:30 نیس - مارسی، ساعت 23:15

منبع: تسنیم