پرسپولیسیها به ماندن عالیشاه، امیری، شیری و کمال امیدوار شدند
![پرسپولیسیها به ماندن عالیشاه، امیری، شیری و کمال امیدوار شدند](https://snn.ir/files/fa/news/1400/5/28/1469800_971.jpg)
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حال حاضر شرایط به نحوی است که پرسپولیسیها به تمدید قرارداد امید عالیشاه، کمال کامیابینیا، مهدی شیری و وحید امیری امیدوار شده اند و آنها احتمالا طی روزهای آینده قراردادخود را با باشگاه پرسپولیس تمدید خواهند کرد. البته در مورد امیری گفته میشود مثل احمد نوراللهی از امارات پیشنهاد دارد اما بههرحال احتمال ماندن او بیشتر از جدایی است.
همانطور که میدانید امیری در یک مقطع از پرسپولیس جدا شد و فینال آسیا را از دست داد که همین مسئله باعث دلخوری هواداران پرسپولیس از این بازیکن با اخلاق شد اما این بار شاید اتفاقات دیگری رخ بدهد و وحید ماندنی شود. ضمن این که احتمال تمدید قرارداد بقیه هم زیاد است.