پنج پیامرسان ایرانی به یکدیگر متصل شدند
مدیرکل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات گفت: با اتصال سروش پلاس به طرح اتصال متقابل، بیش از 50 میلیون کاربر در دسترس مردم قرار میگیرند. به این مفهوم که هر کاربر با داشتن یک پیامرسان ایرانی، میتواند به جامعه گستردهای از کاربران دسترسی پیدا کند.
به گزارش ایرنا از سازمان فناوری اطلاعات ایران، مهدی مظفری از اتصال پیامرسان سروش پلاس به طرح اتصال متقابل پیامرسانها خبر داد و اظهار داشت: از این پس سروش پلاس نیز دارای امکان اتصال متقابل (MXB) به سایر پیامرسانهای ایرانی است.
وی افزود: چندی پیش و طی اقدامی که برای نخستین در دنیا صورت گرفت، چهار پیامرسان ایتا، بله، گپ و آی گپ برای تبادل پیام و فایل صوتی و تصویری به یکدیگر متصل شدند. پس از انجام تست فنی موفق، پیامرسان سروش پلاس نیز از این پس قادر است به چهار پیامرسان دیگر بپیوندد؛ به طوری که کاربران با نصب یکی از پیامرسانها، قادر به برقراری ارتباط با کاربرانِ دارای پیامرسانهای دیگر شدند.
مدیرکل پایش، ممیزی و نظارت در خصوص وضعیت آماری پیامرسانها گفت: با اتصال سروش پلاس به طرح اتصال متقابل، بیش از 50 میلیون کاربر در دسترس مردم قرار میگیرند. به این مفهوم که هر کاربر با داشتن یک پیامرسان ایرانی، میتواند به جامعه گستردهای از کاربران دسترسی پیدا کند.
به گفته وی، بیش از 2 میلیون و 200 هزار کاربر از امکان MXB استفاده میکنند که با ورود سروش پلاس، این تعداد به بیش از 2.5 میلیون نفر افزایش پیدا خواهد کرد.
مظفری در خصوص وضعیت فازهای آینده طرح اتصال متقابل پیامرسانها، بیان کرد: در فاز دوم، امکان ایجاد کانال و گروه مشترک میان پیامرسانها فراهم خواهد شد.
در همین راستا، سازمان فناوری اطلاعات ایران زیرساخت فنی ایجاد کانال مشترک را برای پیامرسانها ایجاد کرده است و مشغول پیادهسازی آن هستند تا در زمان مناسب، مورد بهرهبرداری قرار بگیرد.
بر اساس این گزارش، اتصال متقابل پیامرسانهای ایرانی یا طرحی که از آن با عنوان اینترکانکشن یاد میشود، اقدامی است که توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف وصل شدن پیامرسانهای داخلی به یکدیگر راهاندازی شده است. استفاده از این امکان بسیار ساده است. تنها کافی است، کاربران به منوی تنظیمات پیامرسان مراجعه کنند. سپس از طریق حریم خصوصی و امنیت، گزینه اتصال به سایر پیامرسانها را فعال کنند