چهارشنبه 7 آبان 1404

پورعلی: تیم‌های تارتار در ضعیف‌ترین حالت هم با 5 گل نمی‌بازند / باخت به تراکتور یک اتفاق بود

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
پورعلی: تیم‌های تارتار در ضعیف‌ترین حالت هم با 5 گل نمی‌بازند / باخت به تراکتور یک اتفاق بود

هافبک تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان تاکید کرد که باخت سنگین این تیم مقابل تراکتور فقط یک اتفاق بوده است و دیگر تکرار نخواهد شد.

ورزشی

پویا پورعلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره شکست سنگین گل‌گهر سیرجان برابر تراکتور گفت: هیچ‌کس چنین باخت سنگینی را پیش‌بینی نمی‌کرد و طبیعتاً همه ما بعد از بازی ناراحت بودیم. وقتی گل اول را خوردیم شرایط کمی سخت شد و بعد از خوردن گل دوم، شیرازه تیم ما از هم پاشید و دیگر نتوانستیم خودمان را جمع کنیم. ما شرمنده کادر فنی، باشگاه و هواداران شدیم، ولی بدون شک این باخت را جبران خواهیم کرد.

گل‌گهر قربانی بی‌رحمی تراکتور شد / خط و نشان شاگردان اسکوچیچ برای پرسپولیس

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تراکتور تیمی بسیار زهردار و خطرناک است، ولی اعتقاد من این است که اختلاف گل‌گهر و تراکتور پنج گل نبود. همه می‌دانند که تیم‌های مهدی تارتار خیلی سخت شکست می‌خورند و حتی در ضعیف‌ترین حالت هم اینطور نمی‌بازند. از نگاه ما این باخت یک اتفاق بود که دیگر تکرار نخواهد شد. ما باید از دو بازی بعدی با خیبر و ذوب‌آهن بیشترین امتیاز ممکن را بگیریم تا باخت مقابل تراکتور را جبران کنیم.

هافبک تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان در مورد وضعیت خودش در این تیم تصریح کرد: خیلی خوشحالم که در تیمی مثل گل‌گهر حضور دارم و اینجا همه چیز برای ارامش یک بازیکن مهیاست. من فوتبالم را مدیون مهدی تارتار هستم و امیدوارم جواب اعتماد این مربی را بدهم. من در پنج شش پست برای آقا مهدی بازی کرده‌ام و همیشه هدفم این است که بهترین عملکرد را داشته باشم.