پیشبینی تورم 3 رقمی برای کشوری که فوتبالش از اقتصادش جلو زد + فیلم
![پیشبینی تورم 3 رقمی برای کشوری که فوتبالش از اقتصادش جلو زد + فیلم](https://static4.eghtesadnews.com/thumbnail/KBzojmlV9Dn3/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtPH0WKOkFWJU,/تورم+آرژانتین.jpg)
اقتصادنیوز: در شرایطی که مردم جهان آرژانتین را به ستاره های فوتبالی اش می شناسند، اقتصاددانان و سیاست گذاران هم این کشور را با بحران های اقتصادی و تورم بالا شناخته اند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، زندگی مردم آرژانتین با تورم و فوتبال عجین شده است و در شرایطی که مردم جهان آرژانتین را به ستاره های فوتبالی اش می شناسند، اقتصاددانان و سیاست گذاران هم این کشور را با بحران های اقتصادی و تورم بالا شناخته اند. زندگی طولانی مدت با تورم باعث بروز یک سری واکنش های دفاعی در مردم شده و آرژانتینی ها عادات رفتاری به خصوصی برای زندگی در شرایط تورمی دارند.
با این وجود شرایط تورمی آرژانتین به خاطر کاهش منابع ارزی و نکول بدهی سخت تر شده است و اقتصاددانان پیش بینی می کنند که تورم آرژانتین در سال2023 سه رقمی شود. اکوایران در این گزارش عادات رفتاری مردم آرژانتین در مواجهه با سیکل های تورمی متوالی و دلیل بحران تورمی و ارزی این کشور را توضیح میدهد مرور می کند.