چهارشنبه 4 شهریور 1405

چالش جدید در لیگ برتر با عدم ثبت قراردادها توسط باشگاه‌ها

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
چالش جدید در لیگ برتر با عدم ثبت قراردادها توسط باشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری فارس، براساس مصوبه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال باشگاه ها در لیگ برتر موظف هستند حداکثر 14 روز قبل از شروع مسابقات نسبت به ثبت قرارداد 14 بازیکن در سازمان لیگ فوتبال ایران اقدام کنند. هر تیمی که این مصوبه را رعایت نکند، با تصمیماتی از سوی کمیته انضباطی مواجه خواهد شد.

بر این اساس تاکنون باشگاه های لیگ برتر نسبت به ثبت قرارداد بازیکنان اقدام نکرده اند و به این ترتیب باشگاه ها تا روز شنبه 7 مرداد 1402 نسبت به ارایه فرم بودجه و ارایه قراردادهای بازیکنانش فرصت دارند.

در غیر اینصورت باشگاه ها در هفته نخست لیگ برتر فقط مجاز به استفاده از 14 بازیکن قدیمی و واجد شرایط خواهند بود و قراردادهای بازیکنان دیگر به جز 14 نفر بعد از هفته نخست مورد بررسی قرار خواهد گرفت. ضمن اینکه از بین اعضای کادرفنی فقط قرارداد سرمربی، پزشک و مدیر تیم در هفته نخست ثبت می شود.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

تیم ملی فوتبال ایران

سازمان لیگ بازیکنان چالش قرارداد باشگاه ها این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
چالش جدید در لیگ برتر با عدم ثبت قراردادها توسط باشگاه‌ها 2