سه‌شنبه 11 شهریور 1404

چرخابی: سپاهان به دو مدافع وسط سرعتی نیاز دارد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
چرخابی: سپاهان به دو مدافع وسط سرعتی نیاز دارد

سرمربی پیشین تیم فوتبال سپاهان تاکید کرد که این تیم نیاز به جذب دو مدافع وسط سرعتی دارد.

به گزارش مشرق، حسین چرخابی در خصوص شروع ضعیف سپاهان در فصل جاری که با دو شکست و یک تساوی همراه بوده است، گفت: سپاهان در بازی با ملوان بازی بسیار ضعیفی به نمایش گذاشت و حتی تیم حریف می‌توانست با اختلاف دو گل پیروز شود اما شرایط بازی با الدحیل و پرسپولیس متفاوت بود. سپاهان در بازی با الدحیل نمایش خوبی داشت و می‌توانست بازنده نباشد ولی به نظر می‌رسید که شناخت محرم نویدکیا از تیمش کامل نبود.

وی ادامه داد: سپاهان تمرینات پیش فصل را دیر شروع کرد و این در حالی است که وقتی یکی تیم با تغییرات نسبتا زیاد در کادر فنی و بازیکنان مواجه می‌شود، نیاز به 8 هفته برای تمرینات پیش فصل دارد. در فوتبال ایران این جمله تبدیل به یک عادت شده که با توجه به شروع فصل، نیاز به زمان داریم تا همانگ شویم وی در فوتبلال حرفه‌ای این حرف‌ها درست نیست. تمرینات پیش فصل برای این است که تیم‌ها هماهنگ شوند و فکر می‌کنم در بازی با الدحیل، نویدکیا هنوز شناخت کافی از تیمش نداشت. شما دیدید که مجید علی‌یاری در 10،15 دقیقه پایانی وارد زمین شد و چقدر موثر کار کرد، اگر این بازیکن در شروع نیمه دوم به زمین می‌آمد قطعا تاثیرگذاری بیشتری داشت.

چرخابی به اشاره به نمایش سپاهان برابر پرسپولیس خاطرنشان کرد: سپاهان نمایش بسیار خوبی داشت، به خصوص در فاز تهاجمی. من استفاده از واژه بدشانسی را قبول ندارم و سپاهان در زدن ضربات آخر بد عمل کرد و در نهایت شکست خورد. بازیکنان سپاهان هم در صحنه گل پرسپولیس، در بازپس‌گیری توپ عملکرد خوبی نداشتند و پرسپولیس با هوش بالای عالیشاه و علیپور به گل دست پیدا کرد.

وی در خصوص انتقادهایی که از خط دفاعی سپاهان صورت گرفته، گفت: در دفاع خطی سرعت نفرات بسیار مهم است ولی من معتقدم مدافع میانی سپاهان کند هستند و همین موضوع می‌تواند به این تیم ضربه بزند. حتی گولسیانی مدافع جدید سپاهان که بازیکن بسیار باهوشی است، در سرعت ضعف دارد. من معتقدم سپاهان نیاز به دو مدافع وسط سرعتی دارد.

منبع: تسنیم