پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

چهار هزار و 500 دانش آموز در مدارس شاهد قزوین پذیرش می‌شوند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
چهار هزار و 500 دانش آموز در مدارس شاهد قزوین پذیرش می‌شوند

قزوین - ایرنا - مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین از پذیرش چهار هزار و 500 دانش آموز در مدارس شاهد این استان خبر داد و گفت: ثبت نام دانش آموزان در این مدارس فقط از طریق سامانه سجا امکان‌پذیر است.

حسنعلی اصغری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جلوگیری از اعمال نفوذ، صرفه‌جویی در زمان، تسهیل در ارائه خدمات و رعایت عدالت از مهمترین اهداف ثبت‌نام اینترنتی دانش‌آموزان در مدارس شاهد است.

وی آدرس سامانه سجا را به نشانی اینترنتی saja.medu.ir اعلام کرد و یادآورشد: عده‌ای افراد سودجو و فرصت طلب از طریق سایت‌های متفرقه در فضای مجازی نسبت به نام نویسی دانش آموزان در مدارس شاهد اقدام می‌کنند که خانواده‌ها باید مراقب کلاه‌برداری این افراد باشند.

این مسوول با بیان اینکه برای ثبت نام دانش آموزان با شرایط عادی در مدارس شاهد مانعی وجود ندارد، تصریح کرد: اولویت با ثبت نام فرزندان شهید، ایثارگر، جانباز، فرهنگی، نظامیانی که در منطقه امنیتی و عملیاتی دارای نامه باشند، است و همچنین فرزندان کارمندان اداره بنیاد شهید، امتیاز خاصی برایشان در نظر گرفته شده است.

اصغری با بیان اینکه ثبت‌نام در این مدارس اولویت‌بندی شده و خانواده‌های شاهد و ایثارگر در اولویت نخست قرار دارند، افزود: ثبت نام دانش‌آموزان ابتدایی از اول تا 20 خرداد انجام شده و ثبت نام پایه هفتم دوره متوسطه اول از اول تیر ماه آغاز و به مدت 2 هفته متقاضیان مهلت ثبت‌نام دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: همچنین دانش‌آموزان پایه دهم دوره متوسطه دوم نیز از پنجم تیر ماه به مدت 2 هفته مهلت دارند در مدارس شاهد قزوین ثبت‌نام کنند.

وی میزان شهریه دریافتی درمدارس شاهد در دوره ابتدایی را حداکثر 800 هزار تومان، متوسط اول یک میلیون تومان و متوسط دوم را یک میلیون و 200 هزار تومان اعلام کرد و گفت: این میزان شهریه در مناطق مختلف با توجه به شرایط خانواده‌ها کمتر از این رقم نیز خواهد بود.

استان قزوین دارای 13 مدرسه شاهد در مقاطع مختلف تحصیلی است.

*س_برچسب‌ها_س*