دوشنبه 19 خرداد 1404

کارلسن: نسل جدید شطرنج‌بازان مثل من تسلط نخواهند داشت

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
کارلسن: نسل جدید شطرنج‌بازان مثل من تسلط نخواهند داشت

قهرمان شطرنج جهان می‌گوید استعدادهای جدید متفاوت هستند، اما تسلط او را ندارند.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مگنوس کارلسن شانزدهمین قهرمان شطرنج جهان درباره نسل جدید شطرنج‌بازان و توانایی آنها در تسلط بر صحنه جهانی اظهارنظر کرده است.

این شطرنج‌باز مشهور نروژی گفت: بازیکنان فعلی مانند من دیگر تسلط نخواهند داشت. این نظر صادقانه من است. گوکش (قهرمان هندی شطرنج جهان) در مسابقات شطرنج نروژ نشان داده است که در مسیر درستی قرار دارد و بازی‌های فوق‌العاده‌ای ارائه می‌کند، اما به نظر نمی‌رسد که او به اندازه‌ای که برخی تصور می‌کنند، از همه جلوتر باشد.

مگنوس کارلسن در ادامه اظهار داشت: در هر نسل استعدادهایی وجود دارند که منحصربه‌فرد و غیرقابل تقلید هستند و رسیدن به چنین جایگاهی آسان نیست.

در رنکینگ جدید فدراسیون جهانی شطرنج (فیده) مگنوس کارلسن با دو هزار و 837 امتیاز در صدر جدول قرار دارد، در حالی که گوکش دوماراجو با دو هزار و 776 امتیاز در رتبه پنجم ایستاده است.

بازگشت شطرنج آزاد؛ جهانی علیه یک نفر!