کارگاه دانش افزایی مربیان تنیس روی میز کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود
یاسوج - ایرنا - مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارگاه آموزشی دانش افزایی و توانمندسازی مربیان تنیس روی میز این استان با حضور فاطمه کیوانی نایب رییس و رییس کمیته استعدادیابی فدراسیون در شهر یاسوج مرکز استان برگزار می شود.
سید محمدتقی علوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: زمان برگزاری این کارگاه آموزشی روزهای 12 و 13 دی ماه 1398 خواهد بود.
وی افزود: 10 مربی و 16 تنیس باز برتر مرد و زن کهگیلویه و بویراحمد در این کارگاه آموزشی 2 روزه حضور می یابند.
مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی زیرنظر فاطمه کیوانی نایب رییس و رییس کمیته استعدادیابی فدراسیون تنیس روی میز به طور تئوری و عملی با جدیدترین شیوه های مربیگری این رشته ورزشی آشنا می شوند.
علوی عنوان کرد: مهمترین اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی شامل ارتقای سطح دانش مربیان و بازیکنان تنیس روی میز مرد و زن کهگیلویه و بویراحمد و آموزش آخرین تکنیک ها و تاکتیک های این رشته ورزشی به آنان است.
وی ابراز داشت: برگزاری این کارگاه آموزشی نتیجه پیگیری ها و رایزنی های مسؤولان اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد و موافقت مسؤولان فدراسیون تنیس روی میز است.
علوی گفت: تداوم برگزاری این کارگاه های آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد عامل رشد، شکوفایی و ارتقای روزافزون این رشته ورزشی در تمامی نقاط استان است.
کهگیلویه و بویراحمد افزون بر 50 هزار ورزشکار ساماندهی شده مرد و زن در رشته های مختلف دارد.
*س_برچسبها_س*