کار بزرگ مشکاتالزهرا صفی با پیروزی در تنیس گرند اسلم استرالیا
بانوی تنیسور کشورمان در نخستین دیدار خود در رقابتهای گرنداسلم استرالیا و در بخش جوانان، مقابل نماینده میزبان پیروز شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، مشکاتالزهرا صفی در نخستین دیدار خود در رقابتهای معتبر گرند اسلم استرالیا و در بخش جوانان موفق شد با نتیجه 2 بر صفر از سد «انجا نایار» نماینده میزبان عبور کند. صفی در این دیدار در دو ست پیاپی و با نتایج 6 بر 4 و 6 بر 3 به برتری دست یافت.
نخستین گرند اسلم سال نو میلادی 29 دی ماه با حضور برترینهای دنیای تنیس در استرالیا آغاز شد و مشکات الزهرا صفی با پیروزی در این دیدار به مصاف برنده نمایندگان بلژیک یا قزاقستان میرود.
صفی پس از کسب چندین عناوین قهرمانی و نایب قهرمانی در تورهای جهانی تنیس، با رسیدن به جایگاه 74 دنیا به عنوان نخستین جوان ایرانی پا به مسابقات معتبر گرند اسلم گذاشت.
اهدای پاداش هزار دلاری به مشکاتالزهرا صفی / صالحی امیری: آینده تنیس درخشان خواهد بود