یک‌شنبه 18 مرداد 1405

کالابرگ در فروشگاه‌های بزرگ هم قطع شد

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
کالابرگ در فروشگاه‌های بزرگ هم قطع شد

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، فروشندگان می‌گویند که در چند روز گذشته به‌صورت انگشت‌شمار، نهایتاً یکی دو ساعت کالابرگ وصل می‌شود و باز هم از کار می‌افتاد.

امروز یکی از مدیران گفت که کالابرگ بیشتر قطع است و گفته می‌شود که دولت پول نمی‌دهد این در حالی است که برخی فروشندگان می‌گویند که مگر ما چقدر سود می کنیم که روی هر خرید 2 درصد هم به شرکتی قرار است پول ما را بدهد، پول بدهیم.

فروشندگان در طول یک ماه 500 میلیون تا 2 میلیارد تومان فروش کالابرگی ثبت می‌کنند و پول آن توسط یک شرکت بلوکه می‌شود.

کارشناس اقتصادی محمدرضا رضایی می‌گوید که اگر فروشندگان فرم تعهد کسر کارمزد 2 درصدی را امضا و قبول کنید، مطالبات آنها ظرف 24 ساعت داده می‌شود.

در مقابل کارشناس اقتصادی دیگر سعید طاهری می‌گوید که چرا باید این کارمزد غیرقانونی را که هیچ مصوبه‌ای از سوی هیئت دولت ندارد را کسبه بدهند و نباید افراد زیر بار حرف زور بروند.

کارشناسان می‌گویند که باید دولت هر چه سریعتر به ماجرا کالا برگ ورود کرده و خودش با کسبه طرف شود تا شرکت طرف قرارداد باعث تضعیف این طرح ملی نشود.