پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

کاهش 10درصدی میزان مراجعات گلستانی‌ها به مراکز اهدای خون

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
کاهش 10درصدی میزان مراجعات گلستانی‌ها به مراکز اهدای خون

بنی عقیل گفت: در شهریور امسال نسبت به مدت مشابه گذشته میزان مراجعات مردم گلستان برای اهدای خون 10 درصد کاهش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از گلستان ما، سیدصادق بنی عقیل گفت: متاسفانه در دو تا سه روز اخیر میزان مصارف خونی در استان افزایش یافته و براساس آن میزان ذخایره خونی در استان به 3.5 روز رسیده است.

مدیرکل انتقال خون گلستان ادامه داد: در حال حاضر گروه های خونی O مثبت، A مثبت، B مثبت و منفی بیشترین مصارف را در مراکز درمانی استان گلستان به خود اختصاص داده است.

بنی عقیل بیان کرد: گرچه در چند روز گذشته میزان مراجعات به مراکز خون بیشتر شده ولی به دلیل استقبال کمتر مردم در بازده زمانی 18 شهریور تا 22 شهریور باید میزان مراجعات ما دو برابر شود تا بتوانیم ذخایر خونی را به پنج روز برسانیم.

وی از کاهش 10 درصدی اهدای خون در شهریور امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر بین 160 تا 170 واحد روزانه اهدای خون در استان گلستان انجام می شود.

این مقام مسئول بابیان اینکه بازگشایی مدارس در روند اهدای خون اثرگذار نخواهد بود، افزود: از ظرفیت مدارس می توانیم در حوزه فرهنگ سازی استفاده کنیم ولی براساس مقررات دریافت خون از افراد زیر 18 سال ممنوع است.

انتهای پیام /