جمعه 27 تیر 1404

کناره‌گیری قهرمان 2009 فرمول یک از رقابت‌های حرفه‌ای

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
کناره‌گیری قهرمان 2009 فرمول یک از رقابت‌های حرفه‌ای

جنسون باتن، قهرمان فرمول یک در سال 2009 اعلام کرد که به فعالیت خود به عنوان راننده تمام‌وقت پایان می‌دهد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جنسون باتن، قهرمان فرمول یک در سال 2009 و یکی از چهره‌های شاخص دنیای اتومبیلرانی بریتانیا اعلام کرد که پس از سال‌ها حضور مستمر و پرشور در رقابت‌های حرفه‌ای تصمیم گرفته از فعالیت تمام‌وقت در این عرصه خداحافظی کند.

او در این باره گفت: زندگی‌ام بسیار شلوغ شده است. اتفاقات زیادی در جریان است و اکنون زمان آن فرا رسیده که بیشتر به آینده‌ام فکر کنم. در کنار آن، میل دارم وقت بیشتری را با خانواده‌ام بگذارنم. برنامه کاری‌ام بسیار فشرده است و این شرایط انصافاً برای تیم عادلانه نیست. احتمال می‌دهم که به ویژه در سال آینده زمان کافی برای تعهد کامل به مسابقات نداشته باشم.

همیلتون: ساخت دنباله فیلم فرمول یک آخرین اولویت ماست

با این حال، باتن به طور کامل از دنیای رقابت فاصله نمی‌گیرد. او تأکید کرده که همچنان در برخی از رویدادهای خاص حضور خواهد داشت، اما نه به عنوان یک راننده تمام‌وقت در تمامی مراحل یک فصل.

این راننده کهنه‌کار بریتانیایی در فصل جاری با تیم هرتز JOTA در مسابقات قهرمانی استقامت جهان (WEC) حضور دارد؛ رقابت‌هایی که نیازمند تمرکز، پایداری و آمادگی جسمی و روانی بسیار بالا هستند.