سه‌شنبه 20 آبان 1404

گلر استقلالی از تیمش جدا شد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
گلر استقلالی از تیمش جدا شد

ورزش سه نوشت: دروازه‌بان گل‌گهر سیرجان قراردادش با این باشگاه را فسخ کرد.

محسن فروزان که طی روزهای گذشته صحبت‌های زیادی مبنی بر اقدامش برای جدایی از گل‌گهر سیرجان وجود داشت، در نهایت پس از مذاکره با مدیران این باشگاه قراردادش را فسخ کرد و به طور رسمی جدا شد تا بازیکن آزاد شود.

این دروازه‌بان که پس از قهرمانی با فولاد خوزستان در جام حذفی به گل‌گهر سیرجان رفت و طی دو سال و نیم گذشته برای این باشگاه بازی کرده بود، تصمیم به فسخ قراردادش گرفت تا در دور برگشت لیگ برتر برای تیم دیگری بازی کند.

محسن فروزان دقایقی قبل توانست فسخ قراردادش با باشگاه گل‌گهر را دریافت کند و به طور قطعی از جمع سیرجانی‌ها جدا شود.

این دروازه‌بان که دوران موفقی در گل‌گهر سیرجان سپری کرده بود، در این فصل فرصت زیادی برای خودنمایی به دست نیاورد تا تصمیم به جدایی و حضور در یک تیم جدید بگیرد.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1861241