یازده شکست در همه رقابتها؛/ پایان پرباختترین سال استقلال در یک دهه اخیر

سال 1403 برای استقلال با یازده باخت در همه رقابت ها به پایان رسید.
به گزارش "ورزش سه"، سال 1403 یکی از پر فراز و نشیبترین سالهای تاریخ باشگاه استقلال بود که آبیها در نهایت آن را بدون کسب جام و پیروزی در دربیهای برگزار شده به پایان رساندند.
نکته جالب اینکه استقلال در دوازده ماه اخیر متحمل یازده شکست در همه رقابتها شد که باعث شد تا 1403 بدترین سال آبی پوشان پایتخت از این حیث در یک دهه اخیر شود. در سالهای گذشته هرگز تعداد باختهای استقلال طی یک سال دو رقمی نشده بود و این اتفاق تلخ برای آنها درست 10 سال بعد از سال 1393 اتفاق افتاد.
جایی که آنها هفت بار در لیگ برتر شکست خوردند و چهار بار نیز در لیگ نخبگان آسیا بدون کسب امتیاز از زمین خارج شدند. بدترین شکست آبی پوشان در سال 1403 نیز به باخت 3-0 آنها مقابل الهلال، النصر و ذوب آهن برمیگردد.
عملکرد استقلال در سال 1403: 43 بازی - 16 برد - 16 مساوی - 11 باخت
شکستهای استقلال در سال 1403: استقلال خوزستان 1-0 استقلال استقلال 0-1 پرسپولیس السد 2-0 استقلال استقلال 0-3 ذوب آهن استقلال 0-1 النصر خیبر 3-1 استقلال استقلال 0-2 تراکتور الهلال 3-0 استقلال استقلال 0-1 شمس آذر پرسپولیس 2-1 استقلال النصر 3-0 استقلال