شنبه 11 اسفند 1403

یاسین و نیمکت‌نشینی حتی بعد از گاریدو

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
یاسین و نیمکت‌نشینی حتی بعد از گاریدو

یاسین سلمانی روز گذشته در دیدار مقابل تیم سابقش به میدان نرفت.

به گزارش "ورزش سه"، یاسین سلمانی که به چهره مغضوب کارلوس گاریدو تبدیل شده بود و سرمربی اسپانیایی عملا اعتنایی به این بازیکن نداشت، در دوران سرمربیگری موقت کریم باقری هم فرصت چندانی برای بازی نداشته و روز گذشته هم از روی نیمکت شکست تیمش مقابل سپاهان را به نظاره نشست.

نکته جالب در مورد یاسین سلمانی اینکه او بعد از جدایی نه چندان مسالمت آمیز از سپاهان، انگیزه زیادی داشت تا برابر تیم سابق خود بدرخشد و توانایی اش را نشان دهد اما نه در بازی لیگ برتر و نه سوپرجام، فرصتی به دست نیاورد تا همچنان مهره نیمکت نشین اردوی سرخپوشان لقب بگیرد.

در دوران گاریدو علت خط خوردن او از لیست یا حضور روی نیمکت، تنها یک پاسخ داشت: «ناآمادگی در تمرین» اما حالا سوالی هم در مورد این بازیکن از کریم باقری مطرح نمی‌شود و باقری با آسودگی خاطر امکان استفاده از بازیکنان موردنظر خود را به دست می‌آورد.

در رقابتهای این فصل لیگ ایران، سلمانی سه بار به عنوان بازیکن فیکس و سه مرتبه هم در قامت بازیکن ذخیره به میدان رفته و در مجموع 330 دقیقه برای پرسپولیس بازی کرده اما نتوانسته گل یا پاس گلی را از خود به ثبت برساند.