جمعه 17 اسفند 1403

یکباره باشگاه را منحل کنید / کسر امتیاز دوباره از اورتون: پایان کار یک تیم!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
یکباره باشگاه را منحل کنید / کسر امتیاز دوباره از اورتون: پایان کار یک تیم!

به زودی حکم جدید کسر امتیاز باشگاه اورتون صادر می‌شود تا بحران آبی‌های بندر لیورپول عمیق‌تر شود.

به گزارش "ورزش سه"، سایت اتلتیک گزارش داد دو باشگاه اورتون و ناتینگهام فارست به زودی با حکم کسر امتیاز مواجه خواهند شد. این دومین بار در فصل جاری است که چنین حکمی برای اورتون صادر می‌شود.

پرونده اورتون و ناتینگهام فارست از سوی لیگ برتر به کمیسیون مستقل رسیدگی به تخلفات ارسال شده است و گزارش سایت اتلتیک مدعی است این کمیسیون حکم به کسر امتیاز از دو باشگاه داده و این حکم تا ساعاتی دیگر به صورت رسمی اعلام خواهد شد.

اورتون مدتی پیش با مجازات کسر امتیاز مواجه شده بود و علیه آن تقاضای فرجام کرده است. گفته می‌شود این باشگاه در متن فرجام‌خواهی‌اش روی عملیات ساخت و ساز ورزشگاه جدید مانور داده و مدعی است علت اینکه هزینه‌هایش از حداکثر سقف اعلام شده توسط لیگ برتر فراتر رفته سرمایه‌گذاری روی این استادیوم بوده است.

اورتون و ناتینگهام فارست در جدول لیگ برتر شرایطی دارند که هر نوع کاهش امتیاز می‌تواند به معنای قطعی شدن سقوط آنها در پایان فصل باشد. اورتون در حال حاضر تنها با 17 امتیاز در رتبه هفدهم جدول لیگ برتر قرار دارد و تنها یک امتیاز با لوتون در رتبه هیجدهم فاصصله دارد. کاهش 10 امتیازی که در گزارش اتلتیک به آن اشاره شده می‌توان آنها را با اختلاف در قعر جدول قرار بدهد.

یکباره باشگاه را منحل کنید / کسر امتیاز دوباره از اورتون: پایان کار یک تیم! 2