یک قدم تا صدمین قهرمانی!/ جوکوویچ: مسی باعث شد به خودم افتخار کنم

نواک جوکوویچ، تنیسور صربستانی، در حضور لیونل مسی، فوقستاره آرژانتینی فوتبال، به فینال مسابقات مسترز میامی راه یافت.
به گزارش "ورزش سه"، جوکوویچ با نتایج 6-2 و 6-3 گریگور دیمیتروف بلغارستانی را شکست داد و حالا در فینال به مصاف یاکوب منشیک اهل جمهوری چک میرود. منشیک در دیگر دیدار نیمهنهایی، تیلور فریتز آمریکایی را در سه ست شکست داد.
ست اول بازی جوکوویچ و دیمیتروف تنها 30 دقیقه به طول انجامید و جوکوویچ با ارائه نمایشی بینقص، حریف خود را در هم کوبید. دیمیتروف، نفر پانزدهم رنکینگ جهانی، در این ست سه بار گیم سرویس خود را از دست داد.
در ست دوم نیز جوکوویچ با بریک زودهنگام، برتری خود را به 4-1 رساند و با حفظ سرویسهای دقیق خود، راه را برای پیروزی هموار کرد. دیمیتروف در این ست مقاومت بیشتری از خود نشان داد، اما در نهایت مغلوب قدرت جوکوویچ شد.
لیونل مسی، کاپیتان تیم اینترمیامی، تماشاگر ویژه این بازی بود و برای اولین بار مسابقات این تنیسور صربستانی را از نزدیک تماشا میکرد.
جوکوویچ پس از بازی، از حضور لیونل مسی در جایگاه تماشاگران ابراز خرسندی کرد و گفت: "ما همسن هستیم. من او را تحسین میکنم و افتخار میکنم که برای اولین بار در حضور او بازی کردم." مسی به همراه همسر و دو پسرش در ورزشگاه حضور داشت.
جوکوویچ از عملکرد سرویسهای خود در این دیدار رضایت داشت و گفت: "سرویسهایم خیلی خوب بود و نقطه قوتم در این بازی بود. امیدوارم در فینال نیز بتوانم روی سرویسهایم حساب کنم، زیرا مشتاقانه به دنبال کسب صدمین عنوان قهرمانیام هستم."
