چهارشنبه 19 شهریور 1404

1000 روستای کشور به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
1000 روستای کشور به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آیین رونمایی از اتصال 1000 روستای بالای بیست خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات فردا با حضور عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و حضور ویدئوکنفرانسی جمعی از استانداران، فرمانداران، مقامات محلی و مدیران کل ارتباطات استانی برگزار می‌شود.

بر اساس آمارهای اخذ شده تاکنون 32 هزار روستا و به عبارتی 81 درصد روستاهای کشور به شبکه ارتباطی پایدار و پرسرعت متصل شده‌اند. از مجموع قریب به 40 هزار روستای بالای 20 خانوار کل کشور، کیفیت اینترنت 3500 مناسب نیست و 4000 روستای دیگر هیچ اتصالی به شبکه ملی اطلاعات ندارند. از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تاکنون 1000 روستای کشور به شبکه پایدار و پرسرعت متصل شده‌اند و این روند همچنان تا پایان سال 1401 ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مدارس روستایی خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز شبکه ملی اطلاعات وزیر ارتباطات این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است