پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

24 واحد صنعتی گلستان در اختیار بانک‌ها قرار دارد / وجود 200 واحد صنعتی راکد در استان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
24 واحد صنعتی گلستان در اختیار بانک‌ها قرار دارد / وجود 200 واحد صنعتی راکد در استان

شهمرادی گفت: در سطح استان گلستان 24 واحد صنعتی و تولیدی در تملک بانک‌ها قرار گرفته که بانک‌ها باید این واحدها را در اختیار سرمایه‌گذار جدید قرار می‌دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از گلستان ما، رضا شهمرادی در دیدار با هیئت تحریر گلستان ما با اشاره به نقش قرارگاه 17 ربیع در رفع موانع تولید گفت: 70 مورد از زمین های واگذار شده به سرمایه گذاران برای اجرای پروژه که پیشرفت فیزیکی نداشت راشناسایی کردیم و توانستیم 2.5 هکتار را تاکنون خلع ید کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان ادامه داد: در سطح استان گلستان 24 واحد صنعتی و تولیدی در تملک بانک ها قرار گرفته که بنا بود این واحدها در اختیار سرمایه گذار جدید قرار بگیرد و در جلسه ای با حضور دادستان و بانک ها به این مسئله رسیدگی خواهیم کرد.

شهمرادی بیان کرد: در تلاش هستیم که سرمایه گذاری در استان رونق بگیرد و در این راستا پیگیری هایی در حوزه شرکت های خدمات رسان آب، برق و گاز داشتیم و مشکلاتی در این حوزه وجود داشته که تلاش کردیم آن را برطرف کنیم.

وی افزود: در سطح استان گلستان 821 شهرک صنعتی داریم که از این تعداد 200 واحد صنعتی گلستان راکد است و عملا فعالیتی ندارد و 60 درصد مشکلات این واحدهای صنعتی تامین سرمایه گردش است.

این مقام مسئول متذکر شد: بالغ بر 600 واحد صنعتی در استان گلستان بین 30 تا 80 درصد فعالیت دارند و یکی از مشکلات استان در حوزه سرمایه گذاری در واحد صنعتی واگذاری زمین و زیرساخت ها به شمار می رود.

شهمرادی بیان کرد: از سویی دیگر توان بانک ها برای ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی ضعیف است و این مهم مشکلاتی را برای واحدهای صنعتی به وجود می آورد چرا که بدون سرمایه در گردش واحدهای صنعتی نمی توانند فعالیت کنند.