3000 نفر ساعت تلاش برای اتصال یک میلیون زائر به اینترنت
پژوهشگاه فضایی ایران موفق شد، با بیش از 3000 نفر ساعت تلاش مستمر، به حدود یک میلیون نفر کاربر مقطعی و بیش از 1000 نفر کاربر همزمان، با رکورد پرواز 200 ساعت در شبانه روز در این عملیات پایشی مخابراتی به زائران اربعین حسینی خدمات ارائه دهد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پژوهشگاه فضایی ایران به مناسبت ارائه موفقیتآمیز خدمات اینترنت رایگان به زائران اباعبدالله الحسین (ع) در مرز مهران، از گروه سامانههای بازگشتپذیر پژوهشکده سامانههای حمل و نقل فضایی تقدیر به عمل آورد. این خدمات با استفاده از فناوری بالنهای مخابراتی و نسل جدید سکوهای کنترل، در ایام اربعین ارائه شد و توانست ارتباطات زائران را تسهیل کند.
دکتر حسن سالاریه؛ معاون وزیر و سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران در مراسم تقدیر، ضمن اشاره به زحمات و تلاشهای شبانهروزی همکاران، اظهار کرد: این پروژه نه تنها نشاندهنده توانمندیهای علمی و فنی ماست، بلکه نشانهای از تعهد و مسئولیتپذیری ما در خدمترسانی به زائران است.
وی همچنین به ویژگیهای منحصربهفرد عملیات امسال اشاره کرد و افزود: استفاده از سکوی ارتقاءیافته پژوهشکده رانشگرهای فضایی، منجر به بهبود کیفیت سیستم هدایت و کنترل بالنها شده و به ما این امکان را داده است که تنها با 4 ساعت پایین آوردن بالن در طول 7 شبانهروز خدماترسانی، رکوردی جدید ثبت کنیم.
ارتباطات رایگان زوار اربعین با بالن مخابراتی ایرانی در مهراندر این مراسم، از تمامی دستاندرکاران، از جمله مهندسان، محققان و کارکنان پشتیبانی، به خاطر تلاشهای بیوقفه و همکاریهای موثرشان قدردانی شد. دکتر سالاریه ابراز امیدواری کرد که این دستاوردها به رشد و توسعه سریعتر فناوریهای نوین در کشور کمک کند و زمینهساز خدمات بهتری در آینده باشد.
این اقدام نهتنها به تقویت زیرساختهای ارتباطی در ایام اربعین کمک کرده، بلکه نمادی از همدلی و همافزایی تیمهای مختلف در پژوهشگاه فضایی ایران است.
لازم به ذکر است، پژوهشگاه فضایی ایران موفق شد، با بیش از 3000 نفر ساعت تلاش مستمر، به حدود یک میلیون نفر کاربر مقطعی و بیش از 1000 نفر کاربر همزمان، با رکورد پرواز 200 ساعت در شبانه روز در این عملیات پایشی مخابراتی به زائران اربعین حسینی خدمات ارائه دهد.