پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

50 میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی مخازن آب قزوین پیش بینی شده است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
50 میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی مخازن آب قزوین پیش بینی شده است

قزوین - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین از پیش بینی 50 میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی و تعمیر مخازن آب قزوین در مناطق روستایی استان خبر داد.

قدرت الله مهدیخانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق بررسی های انجام شده، بسیاری از مخازن هوایی ذخیره آب در روستاهای استان قزوین فرسوده و عمری بالای 30 سال دارند و نیازمند تعمیر و بهسازی هستند.

این مسوول گفت: برخی از این مخازن دچار پوسیدگی شده و در اولویت بیشتری برای تعمیر و بهسازی هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین افزود: باید این مخازن در راستای پیشگیری از اتفاقاتی چون سقوط بر اثر باد و طوفان و همچنین پایداری تامین و ذخیره آب در حوادث مختلف مورد بهسازی قرار بگیرند.

وی همچنین اظهار داشت: اعتبار پیش بینی شده برای تعمیر و بهسازی این مخازن را به مرکز ارسال کرده ایم و در صورت اختصاص منابع مالی تقاضا شده، کار بهسازی مخازن هوایی ذخیره آب در روستاهای استان قزوین با اولویت بندی انجام شده اجرایی خواهد شد.

مهدیخانی افزود: از آنجا که اعتبارات حوزه مدیریت بحران محدود است باید منابع به ترتیب طرح های اولویت دار هزینه و مصرف بشوند تا بیشترین اثربخشی را در این حوزه به همراه داشته باشند.

*س_برچسب‌ها_س*