دوشنبه 13 مرداد 1404

500 هزار نفر از مرز مهران تردد کردند

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
500 هزار نفر از مرز مهران تردد کردند

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران, اسکندر مومنی صبح دوشنبه با حضور در مرز مهران، وضعیت تردد زائران اربعین را مطلوب و روان توصیف کرد.

وی اظهار داشت: با زحمت همه دستگاه‌ها، نیروهای انتظامی، امدادی، خدماتی، حمل و نقل، وضعیت تردد در مرز مهران روان است و تا این لحظه بیش از 500 هزار نفر از مرز خارج شده‌اند.

وزیر کشور افزود: پیش‌بینی می‌شود که از امروز، با نزدیک شدن به ایام اربعین، شاهد افزایش جمعیت در مرز باشیم، اما در مجموع، روند تردد روان است و جای تقدیر و تشکر از همه کسانی که شبانه‌روز در حال خدمت‌رسانی هستند، دارد.

مومنی تنها دغدغه موجود را احتمال کندی روند تردد در روزهای پایانی منتهی به اربعین، به دلیل افزایش چشمگیر جمعیت، عنوان کرد و گفت: در حال حاضر، وضعیت بسیار خوب و روان است و دستگاه‌های مربوطه با تمام توان در حال تلاش هستند.