چهارشنبه 29 اسفند 1403

500 هزار همیار طبیعت با یگان حفاظت منابع طبیعی همکاری می‌کنند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
500 هزار همیار طبیعت با یگان حفاظت منابع طبیعی همکاری می‌کنند

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی از اجرای دستورالعمل اقدامات ویژه نوروزی خبر داد و گفت: 500هزار همیار طبیعت برای حفاظت از 130میلیون هکتار عرصه منابع طبیعی از فردا 28 اسفند آغاز به‌کار می‌کنند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی از اجرای دستورالعمل اقدامات ویژه نوروزی خبر داد و گفت: 500هزار همیار طبیعت برای حفاظت از 130میلیون هکتار عرصه منابع طبیعی از فردا 28 اسفند آغاز به‌کار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی ملکی آهنگران، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی از اجرای دستورالعمل اقدامات ویژه نوروزی خبر داد و گفت: اقدامات در قالب این دستورالعمل برای حفاظت از 130 میلیون هکتار عرصه منابع طبیعی از فردا 28 اسفند امسال آغاز می‌شود و تا 14 فروردین 1404 ادامه پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: یگان حفاظت منابع طبیعی در روزهای نوروز در آماده‌باش 100 درصدی قرار دارد و تمام کارکنان این یگان ساماندهی و برنامه‌ریزی شده‌اند.

وی افزود: گشت‌زنی مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی از این عرصه‌ها به ویژه در نقاطی که مردم برای تفریح و تفرج مراجعه می‌کنند، تشدید می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی به استفاده از فناوری‌های نوین برای رصد عرصه‌های منابع طبیعی در این ایام اشاره و تصریح کرد: ما با استفاده از پنجره واحد زمین که به ماهواره متصل است، اراضی را رصد خواهیم کرد و در هر نقطه‌ای که تعرض و یا تخلفی مشاهده شود، مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی در اسرع وقت حضور یافته و اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: در قالب برنامه نوروزی، ریزپرنده‌ها نیز در سطح محدود برای رصد و پایش عرصه‌ها به کار گرفته می‌شوند.

ملکی آهنگران با بیان اینکه در قالب دستورالعمل اقدامات ویژه نوروز، 500 هزار همیار طبیعت در سراسر کشور سازماندهی شده‌اند، گفت: این همیاران با یگان حفاظت منابع طبیعی در ارتباط هستند و اگر در نقطه‌ای تخلف مشاهده کنند، گزارش خواهند داد.

وی از همکاری و مشارکت دهیاری‌ها و شوراهای سراسر کشور در این برنامه ویژه نوروزی برای حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی خبر داد و تاکید کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های انجام شده، دهیاری‌ها به عنوان جنگلبان در مراقبت از عرصه‌های منابع طبیعی همکاری می‌کنند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی در همین حال از مردم خواست در حفاظت و صیانت از منابع طبیعی و ارتقای آن همکاری و مشارکت کنند.

وی افزود: هموطنان در صورت مشاهده تخلف و یا تعرض به منابع طبیعی می‌توانند با شماره تلفن 139 و 1504 به طور شبانه‌روزی تماس بگیرند و گزارش دهند.

ملکی آهنگران گفت: تخلفات شامل مواردی همچون قطع درختان، ایجاد حریق، کندن بوته‌ها، درست کردن ذغال و تصرف اراضی است.