جمعه 10 اسفند 1403

74 روز زندگی زیر آب / عکس

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
74 روز زندگی زیر آب / عکس

جوزف دیتوری، دانشیار دانشگاه فلوریدای جنوبی توانست با 74 روز زندگی زیر آب، رکورد گینس را جابه‌جا کند.

نادیا زکالوند: جوزف دیتوری، دانشیار دانشگاه فلوریدای جنوبی به مدت 74 روز در هتل زیردریایی «جولز آندرسی لاج» در فلوریدا زندگی کرد و توانسته است رکورد قبلی گینس را که 73 روز بود، بزند.

ماجراجویی یا به عبارت دیگر «پروژه نپتون» این دانشیار و محقق دانشگاه فلوریدا، از اول مارس شروع شده است و او ماموریت دارد، برای توسعه منابع دریایی و روش حفاظت از اقیانوس تحقیق کند.

پیش از این رکورد، دو محقق از ایالت تنسی سال 2014 توانسته بودند، 73 روز زیر آب‌های اقیانوس در این هتل زیردریایی بمانند.

دیتوری، 55 ساله، در دانشگاه فلوریدا، استاد مهندسی زیست‌پزشکی است و در این زمینه تدریس می‌کند. او قصد دارد به اقامت خود در هتل زیردریایی تا 100مین روز ادامه دهد.

دیتوری با هدف بالا بردن آگاهی‌ها در خصوص زندگی موجودات دریایی و حفاظت از منابع دریا، این پروژه را شروع کرده است و در عین حال قصد دارد، اثرات فیزیولوژی و روان‌شناختی فشار آب روی بدن را مطالعه کند.

هیئت بین‌المللی پزشکی زیردریایی بودجه این ماموریت را تامین کرده است و در این مدت، دیتوری آزمایش‌های روزانه حیاتی خود از جمله، آزمایش خون، سونوگرافی، الکتروکاردیوگرام و آزمایش سلول‌های بنیادی را با کمک دانشمندانی که مرتب زیر آب نزد او می‌روند، انجام می‌دهد.

همچنین دیتوری، عملکرد فناوری جدیدی که نوعی هوش مصنوعی بررسی بیماری‌های مختلف است را در نظر دارد بررسی کند.

منبع:

upi

کد خبر 1766845
74 روز زندگی زیر آب / عکس 2
74 روز زندگی زیر آب / عکس 3