85 درصد گوشت قرمز مصرفی تولید داخل است

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: بنابر آمار در شرایط کنونی 85 درصد گوشت مورد نیاز از تولید داخل تامین میشود که در صورت حمایت دولت نیازی به واردات نداریم.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - جواد آزاد نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به تغییر ارز واردات گوشت به ندرت در حال انجام است، اما واردکنندگان بدنبال آن هستند که مجدد ارز 28 هزار و 500 تومان را به واردات برگردانند.
به گفته وی، با حذف ارز ترجیحی، قیمت گوشت وارداتی واقعی تر می شود. به عنوان مثال اکنون هرکیلو گوشت خارجی با قیمت 8 دلار خریداری می شود که در گذشته دولت 400 تا 500 هزارتومان روی هرکیلو گوشت وارداتی یارانه می داد که این به معنای ارزان بودن گوشت خارجی نیست.
آزاد ادامه داد: طرح خودکفایی گوشت از سوی دولت در حال پیگیری است و دستیابی به این امر کار دشواری نیست. سال گذشته دولت بیش از یک میلیارد دلار ارز به واردات گوشت اختصاص داد، درحالیکه اگر مابه التفاوت ارز به دامدار بدهند، 10 تا 15 درصد کسری نیاز کشور از محل تولید داخل تامین می شود.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون با بیان اینکه نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم، گفت: بنابر آمار سال گذشته 930 هزارتن گوشت در کشور تولید شد که براین اساس 85 درصد نیاز کشور در داخل تولید شد و در صورت حمایت از دامدار پتانسیل خودکفایی و تامین 100 درصدی از محل داخل وجود دارد.